Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 442

Jak długo i często robicie dobrze partnerowi?

Polecane posty

Gość 442

a jak długo i często byście chciały ale partner nie daje rady? i gdzie lubicie gdy kończy?

zawsze jak sie widzimy:) jak długo? to od niego zależy:P ja bym chciała ciąąąąąąąąąągle:D moj zawsze konczy w ustach:)

Gość 442
a laseczka jest dla was bardziej podniecająca od minetki?

Wiesz co dla mnie chyba jednak tak. Jest odlotowo kiedy on mi robi, ale najbardziej kreci mnie uleglosc wiec np to ze klecze przed nim czujac go w swoich ustach i to wystarczy zeby zrobilo mi sie mokro.. A jak jeszcze zaczne ssac to nie moge przestac :) Gdzies czytalam, ze to przyjemnosc tylko dla faceta, ale jestem tego zaprzeczeniem ;)

a do pierwszego postu jeszcze chcialam dodac, ze nie zdarzylo sie jeszcze zeby moj partner nie dal rady ( a robimy co tydzien takie maratony calonocne z przedluzeniem na kolejny dzien) wiec nie wiem jaki jest jego limit.

Gość ulllalllla
ja tez jestem tego zaprzeczeniem:) tez lubie robic lodzika i chyba mamy tyle samo przyjemnosci

Gość 442
ta wasza uleglosc jest bardzo podniecajaca. juz samo to ze klekacie przed nami kreci. kreci tez to gdy wylizujecie z penisa swoje soczki;p

Gość 442
hmma co do smaku. czy inaczej smakuja wasze soczki gdy zlizujecie je z penisa od smaku sokow prosto ze zrodła? :) tak sobie pomyslalem ze powinnyscie jakas hurtownie sokow otworzyc hehe