Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupu

dlaczego tak rudno wszystkim przyznać że brzydcy mają gorzej ?

Polecane posty

Gość upupupu

??? wręcz przejebane życie ?

Gość dgtsdfg
dziecko po dobranocce juz jest wiec powinienes albo powinnas juz dawno spac a nie kpic z topikow innych autorow

Gość niechcęmisięwymyślać
weź się kurwa nie zesraj! jak Ci tak ciężko to idź się powieś.

wez spierdalaj kurvo jebana! od kiedy brzydcy maja gorzej? ja jestem brzydka a czesto slysze komplementy od roznorakich osob, ludzie sa dla mnie bardzo mili, czesto mam ogromnego farta w zyciu bo zalatwiam wiele rzeczy na oczka kotka ze shreka. spalam z wieloma facetami, w zwiazkach tez paru bylam bardzo udanych i w jednym do tej pory jestem... bo brzydota to pojecie wzgledne.ja patrzac w lustro moze i widze bazyla ale inni widza ladna dziewczyne bo taki maja gust ze takie cos z takim ryjem im sie podoba fizycznie. a charakter mam do bani, do obcych ludzi ktorych wyraz mordy(nie wyglad!) mi sie nie spodoba albo zachowanie jestem strasznie agresywna i wulgarna. mam zjebany charakter a mimo to ludzie do mnie lgna(zwlaszcza chlopy). wez sie kurva za siebie i nie pierdol wierszy bo wyrosnie ci rak na mordzie albo ktos cie benzyna podpali i wtedy bedziesz miec powody do narzekania ze swojej "brzydoty" :-O

Gość fryy
Brzydota.. nie ma na to reguły. Dla mnie możesz Ty być brzydki dla kogoś piękny.

oj sratatatatatatatatatatatatatat nawyrazniej tylko tobie sie wydaje ze jestes brzydka bo jak bys byla prawdziwie brzydka to napewno bys nie otrzymywala komplementow i innych takich

Gość do sratatatatatatatatatatatata
pewnie szybko łatwo i chętnie im dupy dawałaś ?:)

Gość ana. anaaaa
ale z tą brzydotą to prawda.. moja koleżanka z gimnazjum jest niska gruba chodzi w dresach i ma wasik. ma dziececą twarz zadarty nos. i jest naprawde aseksualna dla 99%facetów przy tym jest bardzo mądra skonczyła najlepsz liceum w miescie z wyróznieniem, jest pracowita zaradna itp ale ze wzgledu na TAKI wyglad ma faceta menela bez perspektyw.