Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvyvhjbjguyfytif

kiedy on mi się w końcu oświadczy ?!

Polecane posty

Gość gvyvhjbjguyfytif

on chyba nie chce ze mną być na zawsze wiem tylko, ze chce byc i niby wiaze plany ale nie mowi o tym nic wiecej po co to? ponad 2lata ze soba to jakas porazka.......

Gość Qufonia de Kaliquas
a zrobiłaś kiedyś pierogi?

Gość yhymyshs
nam niedlugo stukna 3 lata ,juz od roku mowi o tym zeplanuje jakies oswiadczyny ale poki co to cisza :O

Gość gvyvhjbjguyfytif
cisza kuzwa cisza, on nic nawet nie wspomnial o oswiadczynach, to zaczyna byc zalosne ;/

Weź nie żartuj. Myślę, że mamy podobny problem, ale ja rozumiem to że facet chce być pewny na 100% i nie chce pomyłek, i komplikacji potem z tym związanych. W sensie, niepotrzebnych rozwodów i Bóg wie czego. Dwa lata, to jest jeszcze za krótko żeby się hajtać, cierpliwości - co ma być to będzie.

Gość gvyvhjbjguyfytif
nie zartuje, on nawet nie wspomni o przyszlosci, mysli tylko o firmie, ktora chce zalozyc i ja niby mam mu pomagac, byc 'sekretarka', dowozic towar.......

Gość no bez przesady laskaaa
mój sie oficjalnie oświadczył po 7 LATACH w moje 27 urodziny , dzis mam 30 od 1,5 roku mężatka , nie świruj kozy w elano-bawełnianych

mam wrazenie ze chodzimy z jednym facetem;P moj Alechandro slubu sie jak ognia boi:D

Gość a ja:
dziewczyno, przecież czas bycia ze sobą nie ma tu nic do rzeczy! najpierw się zastanów czy jest pewny i na tyle dojrzały, oraz czy macie warunki na małżeństwo :o

Gość gvyvhjbjguyfytif
po prostu czuje, ze to nigdy nie nastapi... powiem nawet, ze troche sie tego boje... wasi mezczyzni wspominali cos wczesniej?

Gość gvyvhjbjguyfytif
warunkow na malzenstwo nie, ale moglby chociaz wspomniec o oswiadczynach, albo ogolnie o przyszlosci, czulabym sie bardziej pewna... jak to kobieta ehhh....... :(

moj WCALE ŚLUBU NIE CHCIAŁ , bo to rozwodnik i sie sparzył ale kocha to sie oświadczył ...."z pewną taką nieśmiałością lol" A następny powód oświadczyn to taki ze musielismy zrobić dla mnie wizę narzeczeńską i potem green karte a bez ślubu nie da rady

JEZELI TAK CZUJESZ to znaczy ze w Waszym związkku coś sie psuje , radze zebyscie pogadali. Ty sie czujesz nie pewnie , co tak na parwde masz w sercu wiesz tylko TY

Gość a ja:
ale to bardzo dobrze, że się nie oświadcza - oświadczyny powinny się jednak łączyć z małżeństwem -deklaruję, że mam ochotę być z Tobą tak bardziej niż tylko "chodzenie" :p facet nie widzi warunków to i się nie oświadcza, co nie znaczy, że nie chce z Tobą być. potem co chcesz założyć wątek - facet mi się oświadczył 2 lata temu i nic nie mówi o ślubie :o dziewczyny - przystopujcie!

Gość gvyvhjbjguyfytif
no tak, lepiej jak nazywaja mnie jego 'kolezanka'... nie narzeczona, nie zona, po prostu jestem blizsza kolezanka

Gość gvyvhjbjguyfytif
to smieszne, kiedy po ponad 2 latach obcy ludzie nazywaja cie jego kolezanka...

Gość gvyvhjbjguyfytif
eh :( widze, ze nikt juz nie ma nic do powiedzenia... szkoda, smutno mi :(

sluchaj ty masz ciśnienie , on nie i tyle albo to zaakceptujesz albo go zraizsz zreszta ile macie lat 24 ? 25 ? czy nawet tyle nie