Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty1234567

Klasyczny seks

Polecane posty

Gość qwerty1234567

Błagam powiedzcie mi czy normalny,klasyczny seks polega na pocieraniu członka o srom czy na wchodzeniu członka do pochwy(tej dziurki,którą oddajemy mocz). W internecie są sprzeczne informacje a ten drugi sposób trochę mnie przeraża...

Gość qwerty1234567
Słowo honoru,że to żadna prowokacja. Proszę,pomóżcie mi. Przecież nic się nie stanie gdy mi odpowiecie normalnie.

Gość baskov1
klasyczny to wchodzenie do pochwy

ale jesli jakims cudem nie- to mamy 2 dziurki, a ta ktora oddajemy mocz jest prawie nie widoczna i mam nadzieje, ze tak jest w twoim przypadku ze nie uwazalas na biologii a sama nie zauwazylas( wez sobie lusterko i zobacz skad siki leca... penisa wklada sie do pochwy, tj tej dziurki ktora znajduje sie najblizej pupy- wklada i wyjmue, lub czesciowo wysuwa i tak w kolko i to jest wlasnie sex klasyczny.

Gość baskov1
pocieeranie członka o srom to gra wstępna

Jak przyjdzie twoj czas nie bedzie cie to przerazac ale podniecac :) a poki co, zapoznaj sie z anatomia i zobacz jak sama mozesz sobie sprawic przyjemnosc ( lechtaczka) i jak sie siebie nauczysz, mozesz zaczac myslec o czyms wiecej.

Gość qwerty1234567
,,ale jesli jakims cudem nie- to mamy 2 dziurki, a ta ktora oddajemy mocz jest prawie nie widoczna i mam nadzieje, ze tak jest w twoim przypadku ze nie uwazalas na biologii a sama nie zauwazylas( wez sobie lusterko i zobacz skad siki leca... penisa wklada sie do pochwy, tj tej dziurki ktora znajduje sie najblizej pupy- wklada i wyjmue, lub czesciowo wysuwa i tak w kolko i to jest wlasnie sex klasyczny.'' No właśnie.Przecież ta dziurka jest prawie niewidoczna i strasznie mała więc jak to jest możliwe by penis w zwodzie w nią wszedł i żeby to jeszcze sprawiały kobiecie przyjemność? Wiem,że macie mnie za idiotkę,macie rację.Na biologii o tym nie mówili...

:D Nie wierze, ze to pisze :) w sumie mamy 3 dziurki- cewke moczowa, ta malutka, potem idac w str tylka pochwe, a na koncu odbyt :) Cos jeszcze wyjasnic? W ktorej klasie jestes, ze na biologii nie mowili? W 3ciej? :)

Gość qwerty1234567
Przysięgam,że to nie prowokacja. Wstyd się przyznać(sama czuję się jak niedorozwój),ale w tym roku skończyłam szkołę i dostałam się na studia. Po prostu jakoś inaczej to sobie wyobrażałam.Gdy ktoś mi dzisiaj zobrazował tę sytuację to się przeraziłam.Pierwszy raz przede mną. Czasami rozmawiałam z kobietami na forach i one pisały,że penetracja pochwy to sprawa bardzo bolesna i nieprzyjemna i że różni się od normalnego seksu. Czy po czymś takim nie ma problemów z nietrzymaniem moczu?