Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sssassa

zerwanie...dac mu szanse?

Polecane posty

Gość sssassa

Sprawa wygląda tak. Mam 18l on ma 21l...bylismy ze soba rok.. ogólnie lepsze i gorsze chwile,dużo sprzeczek.. zerwalismy ze soba 5 razy...zawsze szło o błachostke..ale zawsze wracaliśmy bo nie mogliśmy bez siebie wytrzymać kochamy sie itp...az ostatnio znowu zerwalismy.. poszlo o to ze powiedzialam tak dziwnie ze ide z kolega do kolegi ( ale byla mala posiadowka ) on byl zmecozny po pracy mial zly dzien cos tam mu sie auto zepsulo i mielismy sie po pracy spotkac ale naprawial go...a ja mialam ochote gdzies wyjsc.. i chcialam isc i mowie mu ze kolega do mnie dzwonil izebym przyszla z kolega ... i on odebral to ze ide do kolegi z kolega ... wkurzyl sie.. i zerwal... bardzo bylam w szoku bo najpierw tak jkaby mi pozwolil a potem zerwal a co okazalo sie potem myslal ze "zartowalam " ... teraz rozmawiamy ale zastanawiam sie czy wrocic,czy to ma sens..? mowi ze mial zly dzien i nerwy i w ogole.. i mysall ze ide z dwoma kolegami ktorego jednego nawet nie zna.. a ten jeden sie we mnie kocha ( ale ja go nie kocham ) eh .. co o tym myslicie?czy dac sobie spokoj, bo nie ma sensu takie zrywanie? czy wziasc i wrocic i popracowac? jakbyscie sie poczuli na jego miejscu ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować