Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdcvbf

dziewczyny pytanie do was

Polecane posty

Gość abcdcvbf

dziewczyny jakich facetow lubicie? by zadac to pytanie natchnelo mnie kilka sytuacji, no i ogolnie moje przemyslenia. ja sama zauwazylam ze bardzo sie zmienilam, wydaje mi sie ze na lepsze. kiedys np podobali mi sie faceci w dresach, tacy niegrzeczni ktorzy chodza na dyskoteki, czasem cos przyjaraja etc.. a teraz? chcialabym znalesc fajnego,wesolego chlopaka z mega duzym poczuciem humoru, ktory bedzie na poziomie, i jakos godnie przezyje to zycie. zauwazylam ze wiele dziewczyn ma wlasnie facetow takich dresow, takich typowych cpunkow. czasem jak widze takie pary to tylko sie msieje w myslach, i sobie mysle :" co ona z nim bedzie meic za zycie?" i jestem dumna z siebie myslac juz powaznie i ambitnie o swojej przyszlosci.. teraz poznaklam faceta, moze nie jest jakims super przystojnym modelem, przecietny chlopak, ale ma zaje.bisty charakter, umie mnie rozbawic, widac ze ambitnie podchodzi do wszystkiego, i widac ze go na wszystko stac. no i powtorze pytanie, na jakich wy zwracacie uwage?:)

po prostu na normalnych :D ewentualnie nienormalnych z tym czymś ;D aczkolwiek za dresami to ja się nigdy nie oglądam...i za chłopcami z długimi włosami :D