Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqwwww

piersi w ciąży

Polecane posty

Gość qqqwwww

Witam. Okres spoznil mi sie poltora miesiaca, byl skapy i brazowy. lekarz dal mi luteine na wyregulowanie i zalecil zrobic test za 2 tygodnie. Teraz po kilku dniach brania luteiny dostalam plamienia. Ale zastanawiaja mnie moje piersi, brodawki wyraznie ciemniejsze z bardzo ciemnymi obwodkami, troche wieksze. Czy plamienie przy luteinie wyklucza ciaze a jesli tak to dlaczego takie zmiany w piersiach? moze ktoras z was zna odpowiedz, bede wdzieczna...do testu jeszcze tydzien.

Gość jsmsbb,cxn,
ja myślę że przecież test możesz zrobić już teraz, a może nawet powinnaś.

Gość qqwww
no wlasnie tez tak mysle.....tylko nie mam zadnych innych objawow...w sumie to zastanawiam sie czy zmiana koloru brodawek moze byc spowodowana jakimis problemami hormonalnymi.

Ja jestem w 35 t.c. i od początku mam piersi tylko większe. Nie bolą, żadnych ciemnych obwódek, normalnie nic. Więc różnie bywa.

Gość qqwww
tak wiem. Ale chodzi o to, ze luteine sie bierze na zatrzymanie krwawienia w ciazy a ja wlasie biorac luteine mam plamienie..wiec nie wiem czy w ciazy to mozliwe?

Gość opport514
ja na Twoim miejscu od razu zrobiłabym pre-test. będziesz miała pewność. A tak to bierzesz luteine, a nie wiem czy luteina w ciąży to dobry pomysł. (o ile test wyszedlby pozytywnie)

Gość qqwww
no wlasnie lekarz mi dal i powiedzial, ze nawet jesli to wczesna ciaza to ok....nie podejrzewalabbym nawet ciazy tylko te piersi mnie bardzo zastanawiaja. Jutro chyba zrobie rano test, nie bede czekac..