Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi...

Moja królewna!

Polecane posty

Gość xxxxxxyyy
sliczne dziecko. Ale po co wklejasz zdjecia na forum?

Gość ja tam nie widze
gdzie to dziecko takie piękne. Przeciętne raczej, wysokie czoło, ptaszkowaty nos... Nic nadzwyczajnego. Poza tym po co wklejasz zdjecia dziecka na forum? Pedofile tylko czekają na takie nawiedzone i niedowartościowane matki

Gość wkleja aby skomentowac
jezu ludzie po to wkleja, aby komentowac, tak trudno sie domyslic:O dziewczynka bardzo ladniutka, ale czolo ma bardzo wysokie i szerokie. pomyslcie nad grzywka aby to troche przyslonic.:)

Gość wkleja aby skomentowac
i nie wiem jakie ubrania nosi, bo zdjecia sa szarobure, a przydaloby sie malutkiej troche kolorow zeby ja ozywic, bo dosc smutno wyglada. a poza tym to naprawde jest ladniutka:) jak ma na imie?:)

Gość tylko ze to nie jest jej
córka, pełno zdjęc tej dziewczynki krąży po niecie

Gość dfgthyjnk
jeśli chcesz żebym byłą miła to napiszę ,że Twoja córka jest śliczna. A jeśli chcesz żebym była szczera - nie jest cudem ale też nie brzydka. osobiście uważam, ze są ładniejsze dziewczynki od niej.

Gość normalne dziecko ani
nie za ladna, ani nie za brzydka

Gość xxxxxxyyy
No i nadal czekam na odpowiedz osoby, ktora wkleila to zdjecie PO Co? Tzn. tu juz nawet nie chodzi o pedolilow, bo te zdjecia sa takie neutralne, ze i na opakowaniu kaszki dla niemowlat moglyby byc, w magazynie i ja tam nie wiem, czy to pedofilowi moze sluzyc za pozywke czy nie , wiec tu nie ma tematu. Ale po co? Nikt Cie na tym forum nie zna, co innego NK, FB czy cos w tym stylu - chcesz sie pochwalic, pochwal sie osobom ktore was znaja. Ale tu na aninimowym forum? Dziecko ladne, ale tez dziecko jak dziecko, chesz sie w ten sposob dowartosciowac? Zaintersowac mala jakas agencje reklamowa, nie rozumiem?

Gość fgthyui8
dokładnie miała takie samo skojarzenie co w poście ujęła Sonya :P

Gość pierwsza fotka ok-reszta rumun

Gość bez sensu topic
jeśli mam być szczera (bo chyba po to wstawiłaś zdjęcia nie tylko zeby słodzić...?) to dziecko nie podoba mi się: zbyt szeroki rozstaw oczu i duże czoło. Nie zrobiło na mnie to dziecko kompletnie wrazenia za pierwszym razem (wręcz powiedziałabym że brzydkie) - dopiero jak się przyglądam dłużej to można powiedzieć że słodkie, ale jakie stakie ciapowate. nie wiem dlaczego inni sądzą że nie jest Polką, mi wcale nie przypomina dziecka innej narodowości. A ta chusta na głowie rzezywiście wygląda jak u Rumunów. Pa :)

Gość jestem w ogromnym szoku
[zgłoś do usunięcia] Sonya virginia wygląda jak Rumunka spod kościoła...bez urazy http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=list a&dz=11 17:35 [zgłoś do usunięcia] fgthyui8 dokładnie miała takie samo skojarzenie co w poście ujęła Sonya Miałam dokładnie to samo skojarzenie, zwłaszcza po zobaczeni drugiej fotki:D

Gość idź się ogarnij
dziecko jak dziecko - po co wklejasz zdjęcia. To oczywiste, że dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze. Ładna dziewczynka, ale dla mnie i tak najśliczniesza jest moja coreczka :)

Gość temat powinien zostać
wykasowany. Zdjęcia nie są autorki, która założyła temat. Mama tej dziewczynki - zresztą ma dwie córki - nie udziela się na tego typu forach, więc z całym szacunkiem. A no i mama ów "królewny" została poinformowana o kradzieży jej zdjęć.

Gość temat powinien zostać
zajebiście, że umiesz formę odmienić poprawnie :)

Gość nie mogeeeee
ale brzydula

Gość to sa wlasnie skutki
umieszczania zdjec dzieci w necie 😠 Wszystkie pierdolniete mamuski, zamieszczajace zdjecia swoich dzieci powinny dostac taka nauczke!!!!!!! Wcale mi tej matki nie zal a autorka prawa nie zlamala bo wolno jej kopiowac linki i podawac publicznie. Nie ukradla zdjec, glupia matka sama je w sieci zamiescila.