Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

viviana

Spacerówka dobra na zimę?

Polecane posty

Moje dziecko zaczyna już samo siadać i chcę go zacząć wozić w spacerówce. Ale jak patrzę na te wszystkie chucherka, to wydaje mi się, że na zimę raczej się nie nadają. Jaki polecacie wózek? Chodzi mi o coś, co nie będzie się przewracało na śniegu i będzie dość osłonięte przed wiatrem itp

Gość Alana Greni
Emmaljinga i Teutonia. A z tanszych to ich polskie repliki.

Ja kupując wózek poszłam trochę na żywioł i kupiłam jakiś zwykły firmy Raf-pol. W sumie nie żałuję, bo to właśnie rozkładana na płasko spacerówka z dodatkami. Gdybym kupiła gondolę, to mój synek już dawno by się w niej nie mieścił, bo jest długi. Ale marzy mi się teraz trochę lżejszy wózek, z którym nie miałabym problemów przy wjeździe na krawężniki i znoszeniu ze schodów, bo ten teraz to jest kloc niesamowity :o

u nas na zime i ogólnie xiezki teren sprawdza sie jane slalom pro .... ogólnie bedzie ci potrzebna masywna spacerówka z dużymi najlepiej pompowanymi kołami ... do śmigania po mieście mam parasolke ale w zimie nie dałabym z nia rady

wiesz prawie każdy z dużymi kołami to kloc i niewygodny jezeli chodzi i znoszeni po schodach ja swoim jane jechałam po schodach bo nie chciało mi sie npsic zwłaszcza jak mała zasneła a nie byl ciezki waga porównywalna do parasolki.... za to parasolka raz dwa złożona i do reki moge wziąśc

No to może pomęczę się jeszcze z nim przez zimę, a na wiosnę kupię coś lekkiego

Gość Alana Greni
Tak, można. :) Polskie repliki to na przykład Roan i Jedo.