Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kissssss023

bozeee jak mi zle

Polecane posty

Gość chelcia
nie jedna ryba w morzu..... znajdziesz innego...

Gość są ważniejsze problemy, ale...
mi też jest źle :( ale pamiętaj, jutro jest nowy dzień, nowe spojrzenie na świat....

zaskoczył? czyli pewnie ciebie zdradzał lub po prostu byłaś mu potrzebna tylko do zaspokajania potrzeb. jak widzisz wiele nie straciłaś

też mi jest źle......ale może chcociaż Tobie się poprawi....moja sytuacja jest baznadziejna, całe moje życie to jedna wielka porażka i bym musiała epopeję tu napisac, żeby się wyżalic ze wszystkiego....teraz mnie męczy to, że nie pójdę na mgr bo nie mam za co ;( i do tego jeszcze ze 20 innych problemów. Nic mnie nie cieszy :( A Tobie chcialabym życzyc takiego mężczyzny, przy którym nigdy nie bedziesz sie nudziła, nie będzie Ci źle i nigdy więcej już nie wstawisz takiego topiku na cafe :) idź na spacer, przemyśl sobie wszystko i spójrz na to rozstanie z innej strony....ile jeszcze przed Tobą, ile Cię czeka. Wypij sobie czekoladę, pomyśl o czymś miłym :) a życie się toczy dalej, czy nam się ono podoba czy nie - więc warto dostrzec we wszystkim pozytywne strony ;)

jak czytalam to forum zal mi bylo tych dziewczyn ateraz widze jak mnie to dotknelo.mieszkalismy razem 2 lata staralam sie wszystko ok bylo zapragnol odpoczac i 2-3 dni ok zrobilam jak chcial tydzien odpoczywal a teraz mnie zostawil .od paru dni jestem nie do zycia.nikt mi nie pomogl do mamy nie wroce. to chyba krzywda za moje chamstwo z przed 2 lat

jakie chamstwo? nie mow tak, że to krzywda, cokolwiek nie zrobiłaś, to ON Cię zostawił, więc Twojej winy nie ma tu ani garama ;/ Powiem Ci, że wyjdziesz z tego, z każdym dniem będzie lepiej - a on widocznie nie zasługiwal na kogoś takiego jak Ty skoro sobie odszedł....

kiedys zostawilam faceta po 6 latach zwiazku dla tego. ten zwiazek sie rozsypal i teraz to moj byly pomogl mi z wszystkim i teraz zaczal sie mna zajmowac on chce szanse ale ja go skrzywdzilam nie wiem czy ja na to zasluguje