Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milady z Sewastopola

Corka meza chce mieszkac z nami a nie z matka!

Polecane posty

Gość karla kolumnaa2
polska to juz taki kraj gdzie za mlodu bierze sie slub koscielny i ma sie slubne dzieci, ale oczywiscie u autorki tematu bylo inaczej, na odwrot :D to ona jest ta koscieklna haah

Gość zawsze mnie zastanawia
że na kafe wszystkie samotne matki nie zajmują się swoimi obdartymi dziećmi tylko za pieniądze z alimentów kupują sobie ciuchy, a w realnym życiu jest zupełnie odwrotnie - matka sobie od ust odejmie, ale dziecko musi mieć.

Gość haaa haaaa haa
o... gdzie to moje IP bo ja czekam!!! jesteś z prokuratury :D (oczywiście tu nakaz sadowy masz) cóz to jest IP to tylko IP liczysz na kretynkę, która nie wie, że może dotyczyc kilku kom w sieci IP - cień, ślad, pozostałości naszej działalności w necie znając czyjeś IP sami możemy co najwyżej zobaczyć miasto organy ścigania nie zajmują się pierdołami mała szkodliwość, nawet wulgaryzmy, gdy wygarnia się szmacie, że daje duuupy żonatemu - lub tylko dawała - nikogo to nie obchodzi o! nawet Ewa ma to gdzieś- podobno to nie jej wina że lubi żonatych

Gość bylam i jestem w takiej samej
sytuacji jak autorka. Dwojka dzieci z poprzedniego malzenstwa mojego meza chciala zamieszkac z nami. Byly prosby, placz... tlumaczenia nic nie daly. Dzieci chcialy i juz. Maz przeprowadzil milion rozmow ze swoja byla, jednak ona sie nie zgodzila na przeprowadzke dzieci do nas. Zaczelo sie to wszystko 5 lat temu i do dnia dzisiejszego dzieci (chociaz juz sporo starsze) walcza z matka aby zamieszkac z nami. Jednak ona sie nie chce zgodzic i nikt jej nie zmusi. Jednak starsza ostatnio powiedziala, ze jak tylko skonczy 18 lat to matka jej juz napewno nie zatrzyma w domu i sie wyprowadzi. To jest ciezka sytuacja dla kazdej ze stron.

Gość to ten wasz wspólny mąż
musiał nieźle dopiec eksowej, skoro taka nienawiść zamiast sobie życie układać kłóci się z łajzą i jego flamą

Gość szkoda dzieciaków
wyrośnie kolejne pokolenie patologiczne patologia rodzi patologię

Gość do wrednej autorki
To może pomyśl, by tatuś dziecka troszkę lepsze warunki jej stworzył i by biedna matka nie musiała tak duzo pracować!!! Co za matka z Ciebie?! Zabierzesz innej dziecko, bo ono lgnie do luksusu którego nie ma w domu?! Wyobraź sobie, że nagle pojwia sie ojciec twojego dziecka i daje jej dużo więcej, niż Ty możesz dac i co - jak myślisz co zrobi Twoje dziecko ? może owa dziewczynka była przyzwyczajona do luksusu który jej odebrałaś?! Oddaj jej i jej matce co im sie nalezy, to zobaczysz z czym zostaniesz!!!

chwilunia. nic nikomu nie zabralam. Mieszkamy w domu po MOJEJE PRABABCI.Mam swoje wlasne dochody i nie ciagne od meza na nic. Nie rozbilam rodeziny bo poznalam meza jak byl 3 lata po rozwodzie.Nie czuje sie nikomu nic winna.Mama Emilki sprzedala ich wspolne mieszkanie i wyladowala jak wyladowala - w wynajmowanej klitce.To nie moja wina, ze jest niegospodarna i nie umie zarzadzac pieniedzmi, nie mysli o przysxzlosci. Mamy b.poprawne stosunki, zero zlosliwosci i uprzykrzania sobie zycia.Jestesmy kulturalnymi ludzmi ktorzy umieja wczuc sie nawzajem w swoje sytuacje. z jakiej racji mnie obrazacie i zarzucacie takie schizy, skoro nie znacie realiow?po co wymyslacie?szukacie sensacji czy jak?sytuacja jest w gruncie rzeczy banalna i malo ciekawa

a teraz najedziecie na mnie ze zlapalam meza na majatek???:D:D:D:D

Gość mały odkrywca
Zastanów się dobrze autorko czy jesteś w stanie zająć się dwójką dzieci i traktować je w równym stopniu tak, żeby mała nie czuła że jest córką tylko twojego męża, a jej siostra córką jej ojca i jej macochy. Jak sobie wyobrażasz kontakt małej z matką?

nie mam pojecia jak to zrobic, nie chce nikogo skrzywdzic. na szczescie nie ja bede o tym decydowac, tylko jej tata.co ustala, przyjme z usmiechem.