Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jennifer878787*

co myslicie o mojej figurze

Polecane posty

Fajne cialo , bez zadnej rewelecji , ale oceniam oczywiscie pozytywnie . Tym bardziej ze duzo kobiet po porodzie zamienia sie w torby pokryte celulitem , czego u Ciebie nie da sie zauwazyc ;) fioletowy dzbaneczek , chyba sobie kpisz podajac za rzyklad pieknego kobiecego ciala fotke w linku wyzej ?! Otluszczone kobiety cierpiace na zanik piersi , byly sexi w sredniowieczu ;)

Gość krisss
ladna jestes i figura tez fajna:)moglabys podac gg?

Gość Zaskoczony w ten sposób
E co tam, nogi na bok i heja!!

Gość lsjfknvxk,jvkdfg
Nie sądze zebys miała dziecko, figura spoko, ale wygladasz na 18 lat

Gość dajesz bez zobowiazan
? :O

Gość asdasr3r
Jak dla mnie ideał ,po prostu brak słów żeby opisać Twoją figurę i urodę.Rozmarzyłem się ! wielka szkoda że takie dziewczyny już zajęte i dzieciate :(

Gość a ja mam jakos inaczej...
za długi kadłubek, za krótkie nogi jak dla mnie nie bardzo, ale nie rozumiem po co taki temat? na miss universum się wybierasz, czy jak? imho do ideału (mojego) Ci troche brakuje, ale kto inny moze miec inne idealy w kazdym razie nie straszysz i w wieży cię nie zamkną

Gość karla898989
wg mnie fajna figura:) nie wiem co od niej chcecie;/. piersi widac fajne, brzuszek plaski, bioderka sa, nogi zgrabne. jestescie zazdrosne że gadacie że wyglada jak 11letnia dziewczynka?:| porażka;/

Dziewczyno , nie wiem czym się szczycisz? Czy tymi gnatami? czy metką przy sukience? Na pierwszej fotce dziewczyna stojąca tyłem wygląda o niebo lepiej od Ciebie.Przynajmniej psy się nie rzucą u niej na wystające kości co Tobie może grozić. Każdy jest jaki jest, uroda też rzecz gustu (tutaj tez nie grzeszysz) Ja bym na Twoim miejscu się nnie chwaliła sobą , bo nie ma czym . Takie jest moje zdanie . Chciałaś poznać opinię róznych osób , więc nie ma co sie obrażać na krytykę. To ,że jesteś (przerazliwie) szczupła nie znaczy ,że jesteś seksowna i pociągająca.

Gość ile jeszcze razy?
To ta sama laska która kilka dni temu tak się wywyższała nad innymi.. Niedowartościowana nastolatka.. Widzę że teraz nie komentuje jak ostatnio dostała taki pojazd od wszystkich xD

Gość buheehe
o nie znowu ten spierdolony ryj:(

Gość bumtramalamalaria
Troche za szczuple nogi ale brzuszek po ciąży piękny :)

Gość nie znowu ona
zajmij sie czymś dziewczyno bo jak już widze na zdjeciach te kafle i syf to wiem ze to znowu ty. Rozumiem ze ktos tu czasem z ciekawosci wrzuci swoje albo czyjes zdjecie do oceny, ale ty robisz to z uporem maniaka.

Gość buheehe
superpustak.com.pl czym sie kurwa chwalisz tepa szmato, ciagle probujesz sie dowartosciowac wsiarzu pierdolony? wypierdalaj z tymi zdjeciami na strone aleryj, tam powinno widniec to zdjecie pierdolony kosciotrupie

Gość kuba.misiaczek1984
Super figura niejedna kobieta ci może pozazdrościć , pozatym napewno byłaś w ciąży czy ściemniasz ? Bo troche sylwetka się nie zgadza ;)

Gość jaki r...
figura jak u każdej przeciętnej dziewczyny idącej przez miasto, nie ma żadnego szału, żadnego ale uważam, że dziecka nie masz, to ściema :)

Gość jaki r...
a poza tym, jeśli chodzi o szczupłośc to jestes w sam raz, jeśli natomiast o zgrabnośc ciała, daleko ci jeszcze do zgrabności, chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego ;)

Wooow , nie wiedzialem ze kobiety moga byc az tak zazdrosne i zawistne :) Z twarzy nie jest brzydka , jej cialo jestjak najbardziej sexi (dla meszczyzny) , jej piersi se rewelacyjne jak na tak szczupla budowe ciala , nogi tez jak najbardziej na plus . Wezcie sie za sport kobietki , zamiast wyladowywac swoje komplexy na forum ;)

Hahahaha przecież to nie zawiśc tylko realna ocena . Gdybym stanęła koło niej to oge się założyc ,że większość mężczyzn wybrała by mnie nie tą anorektyczkę . Uprzedzając fakty , nie dam swojej fotki, bo jestem mężatką a po drugie nie będę się wydurniać jak ta małolata która albo jest pusta a lbo zakompleksiona albo za bardzo dumna z siebie i szuka poklasku. A poza tym "opinia jest jak dziura w doopie .kazdy ma swoja " o!

Gość jennifer878787***
mam dziecko;)dziekuje za wszytkie opienie zarowno te pochlebne jak i mnie pochlebne bo prawda jest taka ze kazdy ma inny gust i kazdemu co innego sie podoba:) to zdjecie z moja córeczką na rowerku:) http://img59.imageshack.us/f/img1065d.jpg/

Gość jennifer878787***
Centurion fajny brzuszek jeśli twój:) i dzięki za miły komentarz:)

40 Letni Perwerrrr wiesz co czy reklama kiecki czy nie to laska jest mniamniusna apetyczna woow naprawde autorce wszystkiego do niej brakuje szczupla ale kobieca i bardzo sexowne ksztalty tak to jest ten ideal autorko pisalam juz figura kompletnie mi sie nie podoba ale Twoja twarzyczka jest urocza

jennifer878787*** Centurion fajny brzuszek jeśli twój i dzięki za miły komentarz ______________________________________________________________ Brzuszek jest moj , rowniez dziekuje za mily komentarz :)

Gość Żelazna Dama
Jak już kiedyś wspomniałam masz zdecydowanie za szerokie ramiona a poza tym spoko.I o ile się nie mylę trochę się czujesz samotna w życiu i chyba mąż za bardzo się o Ciebie nie troszczy , troszkę to poniżające pytać ludzi co o Tobie sądzą no ale skoro tak tego pragniesz no to mówisz i masz . ..