Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana23K

Co sądzicie o mojej figurze???

Polecane posty

Gość shdjsgfdywtgerhgsddsa
typowa. szerokie dosc biodra i mikre cycki. 80% młodych dziewczyn ma taką. nic szcezgólnego.

Gość Weronikaaa
ładna :)

Gość marynazwawki
biodra masz super cycki trochę małe, ale myślę, że wyglądają źle, bo masz źle dobrany stanik może zaraz jakaś specjalistka się tu odezwie i pomoże Ci dobrać pozdro

Gość Tatiana23K
zdjecie jest zrobione troche z dołu bo robilam samowyzwalaczem i nie mialam na czym postawic:)

Gość krótkie, szybkie, w miare tani
biodra sa super? o matko. wy chyba super bioder nie widzieliscie:)

Gość albo masz krzywy
albo krzywo stoisz, albo zdjęcie jest krzywo wycięte różnica poziomów miedzy prawym, a lewym ramieniem jest bardzo wyraźna

Gość Tatiana23K
no cycki mi zmalaly po odchudzaniu. stanik jest stary to moze i jest zły ale juz nie chcialo mi sie zmieniac na inny. jestem szczupła waszym zdaniem czy powinnam jeszcze cos zrzucic?

Gość NapiszęPosta^^
Wszystko ładnie , ale masz asymetrię talii , powinnaś zacząć ćwiczyć aby się to nie pogłębiło .

Gość Tatiana23K
zdjecie jest krzywe bo ustawiałam stos ksiązek i albumów zeby aparat był troche wyzej zeby go postawic. no nie miał kto mi zrobic:D

Gość Tatiana23K
czemu asymetrie talii?? duzo cwicze hula hop bo jestem po odchudzaniu

ja uwazam ze masz bardzo fajna figura szczupla zgrabna ale nie chuda i faktycznie troszke te piersi takie male nieco nieproporcjonalnie to wyglada ogolnie masz bardzo kobieca figure szczupla gora wiekszy apetyczniejszy dol

Gość Giii77
Zamiast zrzucac kg, lepiej pocwicz, wyrzezbij figure. Ogolnie figura calkiem niezla.

Gość Tatiana23K
ale ja duzo cwiczyłam i cwicze dalej brzuszki hula kop, gimnastyka, rower, bieganie własnie dzieki temu tyle schudlam i nie mam wiszącej skóry, schudłam 15 kg i chciałam wiedziec tak obiektywnie czy powinnam jeszcze sie odchudzac?

Gość Tatiana23K
tylko biust niestety spadł z dużego C zrobiło sie B:(

Wszystko poza biustem super. Ale zawsze możesz zakładać np. bluzeczkę mocno marszczoną w biuście i podkreślać talię, żadnych wielkich dekoltów, bo lepiej takie maleństwa schować ;)

Gość Tatiana23K
wiem umiem sie ubrac zeby dobrze wyglądac. zdjecie dałam w bieliznie zeby była widoczna figura a nie w dzinsach i bluzce

Gość Tatiana23K
dzieki:) a ile mi dajecie kg? mam 168cm wzrostu? piszcie 🌼

Gość Tatiana23K
no cwicze cwicze nawet sporo, wyzej juz pisalam ze schudłam dzieki diecie i duzej ilosci cwiczen. no ile mi dajecie kg/?????

Gość garbaty stróóóśśś
55kg?

Już się odzywam :) nie ma czegoś takiego jak "duże C". Bo C to mały biust. 16cm różnicy między obwodem w biuście a obwodem stanika. A że obwód stanika jest zawsze mniejszy niż nasz prawdziwy, to wyjdzie około 10 cm realnej różnicy między obwodem w biuście i pod biustem. Jak chcesz coś poprawić to zapraszam tutaj: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4542179

muszę tylko dodać do powyższych opinii, że masz skrzywienie kręgosłupa. Może nie mocne ale jednak. Powinnaś dużo pływać to dobrze wpływa na kręgosłup, do tego jakieś ćwiczenia korekcyjne. Podejrzewam że nosisz torebkę czy cokolwiek tylko na prawym ramieniu lub w prawej dłoni. ale to tylko moja sugestia w żadnym wypadku nie poparta fachową znajomością tematu. Podpowiadam tylko bo moja siostra ma podobne skrzywienie.

Gość tomekk33
figura ok .