YarisYaris 0 Napisano Sierpień 24, 2010 29 czerwca kochałam się z chłopakiem (miałam włożony nouva ring). Po 11 dniach od stosunku dostałam okres. Nie założylam kolejnego krążka. 8 dni po zakończeniu okresu dostałam jednodniowego, małego krwawienia, następnego dnia zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywnie (czytałam że jednodniowe krwawienie może oznaczać ciążę). Następnie kolejny okres dostałam 4 dni wcześniej (nic nienormalnego) Wczoraj byłam u ginekologa. Ale przed wizytą Pani, która mnie umawiałą zapytałą czy jestem w ciąży, bo pani ginekolog nie bada kobiet ciężąrnych. Szybko zrobiłam test dla pewności - wyszedł negatywny i poszłam na wizytę. Na wizycie Pani stwierdziłą że mam małą nadrzerkę. Po wizycie wieczorem dostałam wielkich nudności i zawroty głowy, które się utrzymują do dnia dzisiejszego. Jestem blada. Nie wiem co się dzieje? W ciązy być nie powinnam, ale nasuwają się pytania? 1) skąd to jednodniowe krawawienie? 2) czy nouva ring może mieć wpływ na wynik testu ciążowego? 3) czemu mam nudności? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach