Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam jakos inaczej...

łańcuszek na kostce

Polecane posty

Wróciłem z niemal dwumiesięcznych wakacji w Hiszpanii. Mam ogolone nogi, bransoletkę na nadgarstku i od pobytu za granicą również bransoletkę na kostce. Dlaczego przez ponad miesiąc za granicą nikomu to nie przeszkadzało, a w Polsce nie dość, że mnóstwo ludzi nie może powstrzymać się przed wymownymi spojrzeniami to jeszcze zostałem otwarcie zwyzywany od pedałów itp? Gejem nie jestem. Nigdy mnie nie ciągneło do facetów, za to dziewczyn 'na koncie' mam nawet jak wg męskiej miarki za dużo... co jest z ludźmi w tym kraju?

Gość i kakao rozkalibrowane
? :O

Gość witaj w ojczyźnie
:D

wiesz nie dziw się że wzbudzasz ogólne zainteresowanie i niezbyt przyjemne komentarze Polska sama w sobie nie jest krajem tolerancyjnym i każda inność wzbudza zainteresowanie ja osobiście nie gustuje w takich facetach jak Ty czyli depilujących się i jeszcze ta biżuteria ...lubię jak facet jest facet :D ale jakbym miała takiego kumpla to by mi to nie przeszkadzało

Gość bumtramalamalaria
A że niby japonki to co ? Normlane obuwie męskie na wakacje. też nie lubię polskiego społeczeństwa .

oczywiscie, ze nosze japonki, chociaz do miasta to raczej w sandalach... bez skarpetek, co w Polsce tez wydaje sie nie byc oczywiste

Rwnie do garnituru yakadam japki Ł=

Gość w sumie mi nic do tego ale
nie podobają mi się faceci z ogolonymi nogami :o Bransoletka na kostce tak samo, jak również kolczyki w uszach, tatuaże... Przeboleję jeszcze bransoletkę na rękach, jakiś łancuszek na szyi i obrączki ale nie wszystko naraz. Do japonek nic nie mam, dużo facetów w nich chodzi w lecie czy na plaże, co mają założyć adidasy? :o Sandały nie, klapki nie, japonki nie to w czym mają iść w taki upał na plaże?

Np dla mnie facet musi być choć trochę męski. A japonki, ogolone nogi i bransoletka na kostce to zaprzeczenie tej męskości. Nie odwracam się za takimi na ulicy, niech każdy nosi to co lubi, ale mi się tacy faceci po prostu nie podobają. Niestety, z tolerancją w Polsce jest bardzo źle... Jak ktoś jest inny od nas to od razu trzeba go poniżyć i wyśmiać.

Kwiatuszku 👄:D Człowieku nie chodzi o to że w Polsce, bo ja akurat jestem tolerancyjna,ale dla mnie facet z ogolonymi nogami z łańcuszkiem na kostce i w japonkach jest aseksualny,i mnie się to nie podoba,ale to Twoja sprawa..

Gość bumtramalamalaria
Jak się wyjedzie za granice to potem trudno zaklimatyzować się w polsce bo polacy to ogólnie CHAMY i nic więcej

drogi podszywie... w garniturach to biegają ludzie, którzy u mnie pracują. fakt faktem, ze do biura przychodze ubrany bardziej standardowo

Ale mam dużego chuja, to wszystko rekompensuje...

A mnie tam się podobają męskie ogolone łydki i stopy obute w japonki. :) Łańcuszek też mi nie przeszkadza.

tez mieszkalam w Hiszpanii, to goracy kraj tam ludzie lubia takie klimaty polska jest generalnie zimna :PP :/ mi tam podoba sie widok faceta w japonkach i z branzoleta:))) uwazam ze to sexy wyglada ale te ogolone nogi to nie wiem :P a no i w Hiszpanii jest duzo gejow , wiecej niz w PL

Podpisze sie pod tym, ze w Polsce patrza na ubior, na to co ma sasiad i to, ze musi miec lepiej od niego. A zreszta, co ja sie tu bede rozpisywac..... teraz chodze w plaszczu i gumowcach bo deszczowo jest. :P przeciez nie zaloze japonek czy szpilek:O ;) ide sobie, paaa🖐️

Gość jastas pasywny czy aktywny
no i czy lykasz ??????? :classic_cool:

Ludziom nigdy nie dogodzisz!! Co jest złego w tym że on goli sobie nogi? Gdyby miał "gąszcz" na nogach jak afrykański busz to wtedy pisali by wszyscy "blee ja mozna tego nie zglic"...

Alicjo - i całe szczęście, że każdy lubi coś innego. :)