Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka wody

może byc taka kiecka na weselisko?

Polecane posty

Gość butelka wody
rudawa jestem i własnie w czarnym mogę za blado wygladać ale mam 176 i jestem szczupła i mam duze cycki więc ten kobalt mnie kusi :)

Gość butelka wody
hehehehe raz się żyje :)

No nie wiem, dla mnie ta 1 ładniejsza, ta 2 pod bazarek podchodzi troszkę. A jakbyś do tej 1 dobrała turkusowe platformy (np. takie http://img.archiwumallegro.pl/?1048710271) i taką pudełkową kopertówkę w podobnym kolorze, dla mnie byłoby ekstra. I żadnych kolczyków, naszyjników - biżuteryjna torebka wystarczy

no mi tez sie bardziej ta pierwsza podoba :d kurna .. zeby tak wyciąć w niej ten głupi dekolt :D poszukaj jeszcze jakiejś innej może ..

Gość butelka wody
wiem wiem dwójka pod bazar trochę podchodzi bo te cekinki-srinki podoba mi sie kolor czaran ma ładny krój ale szukam szukam :)

OBAMKA nie obraź się, ale wydaje mi się, że wesele to nie jest dobra okazja na świecenie biustem, nawet najpiękniejszym :-) Liczy się elegancja

mi to mowisz ?:D ja potrafie przez całe weselicho gapiąc się na biust czy na cokolwiek , bo tez nie lubie jak za duzo widac. ale jesli ma większy biust , a w tej drugiej bardziej on jest uwydatniany to chyba lepiej taką wziąc. :P po prostu..

Ogólnie sukienka ładna podoba mi się, tylko ten czarny kolor ... na wesele wydaje mi sie, że bardziej jakieś pogodniejsze kolory pasują. ale to rzecz gustu :)