Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maxim+

Tylko szczupłe dziewczyny są fajne i takie należy podrywać

Polecane posty

Gość Maxim+

Po co zawracać sobie głowę kimś, kto nie potrafi o siebie zadbać i wygląda jak świnia ? :-o

Dokładnie bracie. Masz całkowitą rację. Gruba dziewczyna to ŚMIEĆ !!! Ciekawe jak szybko topik zostanie skasowany a wcześniej napadnie Cię sfora sfrustrowanych ociekających tłuszczem "kobieco zbudowanych dziewczyn" ? :classic_cool:

Gość szczupla,,,,,,,,.
tak, tak chlopcy zgadzam sie ;)

Gość pędrak
mimo ze jestem szczupła stane w obronie tych puszystych... czasem to nie ich wina ze wyglądają tak a nie inaczej

Gość ja też bie umiem
też się zgadzam :) ale podrywać powinni tylko przystojni, wysportowani, zadbani, inteligentni i ZARADNI mężczyźni :) inni tow ogóle marnują swój czas, bo- NIE DLA PSA KIEŁBASA

Gość acha acha
Jestem szczupła jakby ktoś pytał ale wkurza mnie że wy faceci chcecie mieć szczupłą , łądną, zgrabną a sami jak wygląDacie. Żal mi was bo taka dziewczyna w życiu nawet na was nie spojrzy......

Gość lala90
Szczupłe i zgabne dziewczyny są atrakcyjne, a za takimi właśnie chłopaki się oglądają.

Gość katajenkja
pewnie ze szczupłę są lepsze, tylko żeby miały trochę cycka i tyłeczek okrągły :P tłuste są obleśne jak to powiedział znany pojektant "modapowyżej rozmiaru M nie istnieje" :)

Gość pędrak
Wam sie takie kobiety nie podobają , ok ale sa tacy mężczyzi ktorzy wolą pulchniejsze kobiety, ktore czasem mają wiekszy temperament niz te chudzielce

Gość lala90
ale wcale to nie jest reguła, bo znam dziewczyny wg mnie niezbyt atakcyjne i mają chłopaków, całkiem fajnych.

Gość uwidziana 1-szy raz
tluste dziewczyny są odpowiednie tylko dla przegrańców

Gość pędrak
..,.tylko ze Te ładniejsze ,zgrabniejsze nie mają czasem niczego innego do zaoferowania po za swoim wygladem. Panowie z pięknej miski się nie najecie

Gość lala90
pędrak, dziewczyny nie dzielą sięna chudzielce i okrągłę. Są jeszcze szczupłe, bez nadprogramowych kilogramów, o wadze normalnej.

Gość lala90
ojeju, dlaczego łądna i szczpuła dziewczyna ma być od razu głupia. A okrągłe i puszyste to kumulacja inteligencji i intelektu?

Gość how is possible
no wiesz.. grube są obleśne ale przecież też musza mieć coś od tego życia. a nierzadko nie jest to ich wina, a choroby czy też rodziców.

Są kobiety przy kości, które są bardziej zadbane niż niektóre szczupłe dziewczyny z tandetną kreską prawie, że w oku i tłustymi włosami z odrostami. Fakt są kobiety otyłe, które myślą, że dla nich to koniec świata i przestają o siebie dbać. Ale to nie reguła. Niektórzy faceci mnie osłabiają🖐️

Gość uwidziana 1-szy raz
są też ładne i zgrabne, które poza wyglądem mają "coś jeszcze do zaoferowania", tak jak są brzydkie, niezgrabne i na dodatek niemające nic do zaoferowania

Gość lala90
jasne, że nie powinno siępatrzeć w kategoriach. Superszczupła jest dla mnie, a okrąglejsze są obleśne. To jest nieprawda, bo obie kategorie są do przyjęcia. Jeśli chodzi o otyłość to się nie dziwie, że jest problem ze znalezieniem sobie kogoś, bo najczęściej takie osoby unikają kontaktu.

Gość pędrak
DOKŁADNIE TE PRZY KOSCI OKAZUJĄ SIE CZASEM INTELIGENTNIEJSZE OD TYCH SZCZUPLEJSZYCH ,ŁADNIEJSZYCH,. WYGŁASKANYCH DLACZEGO TA WIEKSZEJ BUDOWY CIAŁA MA BYC PONIEIWERANA PRZEZ TAKIE NIEDOWARTOSCIOWANE KRETYNKI???

Gość uwidziana 1-szy raz
grube czasami są inteligentniejsze od szczupłych, a czasami nie są. I nie można sie dziwić, że najbardziej cenione są ładne, zgrabne i inteligentne.

Gość pędrak
...A CZASEM I PUSTE TAK ANTAŁ PO WINIE HEHEHEEH