Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinkaczerwona

problem z pęcherzem po seksie

Polecane posty

Gość kalinkaczerwona

mam problem, po seksie przez pare dni mam problem z pęrzechem, jakieś zapalenie czy coś, wyleczę, potem następny sesk i od nowa to samo :o przecież nie mogę ciągle brac tabletek i pić tych cholernych herbatek ziołowych :o co zrobić?

Gość zyc w czystosci

Gość kalinkaczerwona
zaraz po seksie myje się, sikam. problem pojawia się za jakiś czas, po prostu katastrofa :o

Gość a kochasz sie z facetem
bo sama tego chcesz czy zmuszasz się i dajesz mu żeby się odczepił??

Gość cana
wiele moich kolezanek ma ten problem, dostały szczepionki na pecherz, koszt ok 100 zł

przy intensywnym życiu seksualnym to się zdarza. Podczas stosunku bakterie są ,,wcierane'' do cewki moczowej i dlatego zalecane jest zawsze opróżnianie pęcherza po stosunku by te bakterie wypłukać + prysznic zażywasz np Żuravit? może pomóc

Gość kalinkaczerwona
nie dzieje się tak zawsze, tylko po raczej ostrym seksie, jak już podczas niego facet naciska mi na pęcherz :o

Gość kalinkaczerwona
no właśnie to jest dość intensywne życie seksualne :D tylko te skutki uboczne :o co to jest "zuravit"?

Gość zero minetek heh
to jest tak, że facet za bardzo podrażnia Ci te sfery i dlatego powstaje zapalenie cewki moczowej, albo on się nie myje i Cię zakaża za każdym razem jakimiś bakteriami. Ja tak też miała, z moim i musiałam brać potem furagin, ale to jest podrażnienie .Chyba jedyne wyjście to go odstawić heheh :D żartuję, ale możesz z nim pogadać, że potem cierpisz i niech będzie deilkatniejszy i myje się dokładniej. Jak jest normalny, to zrozumie.

Gość kalinkaczerwona
już to przerabialiśmy, on wie. ale ja kurde lubię ostry seks! żebym miała łykac jakieś talbetki cały czas to z tego nie zrezygnuje :o ale ten żurawit wyczytałam już co to jest i chyba dziś kupię

to tabletki zalecane przy nawracających zapaleniach układu moczowego, składnikiem jest mocno skoncentrowana żurawina, bez recepty w aptece dostaniesz, ale trzeba to codziennie zażywać żeby dało efekt no tak to jest jak facet ogier ;-) :-D

Gość kalinkaczerwona
szczęście w nieszczęściu :p