Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_plakej_izinku

gdzie wysłać seniora na wakacje?

Polecane posty

Gość nie_plakej_izinku

Hej, Chcę, żeby chociaz raz w życiu moi dziadkowie pojechali sobie gdzieś na urlop. Zapierają się rękami i nogami, że nie chcą, że nie potrzebuja, ale wiem, że w głebi duszy im się to marzy tylko trzeba taki wyjazd za nich zorganizować. Jakie macie propozycje? plisss, pomóżcie.

Gość 045432323232
może do kostnicy

Gość Joela
Ciechocinek,Nałęczów,Kołobrzeg, To zależy co lubią ewentualnie na co chorują,żeby się trochę podleczyć .Czy lubią chodzić ,zwiedzać,góry,morze -ciężko domyśleć się

Gość nie_plakej_izinku
dzieki za odpowiedzi mimo, że niektóre nie były zbyt przyjemne :/ Fajna jest ta oferta dla seniorów z Primavera SPA. To zupełnie inny pomysł niż Ciechocinek. Mam wrażenie, że do Ciechocinka odbywa się ostatnia podróż swojego życia :P Spa jest ok, dzieki :)

Może Patince na Słowacji? Bardzo atrakcyjne miejsce do odwiedzenia, a do tego świetne pod względem wypoczynku. Główną zaletą są wody termalne, z których nasi seniorzy na pewno będą zadowoleni. Działają odnawiająco i relaksująco, więc na pewno będą zadowoleni. Moi rodzice tam już byli i chwalą sobie. Tutaj masz ofertę: http://www.e-spa.pl/info.php?cPath=108&oferta=463

Gość gość
Jeśli chcesz znaleźć seniorowi sposób na nudę to wycieczka jak najbardziej, jednak nie rób im niespodzianki lecz zapytaj wcześniej, gdyż nie każdy senior lubi takie "atrakcji". Jeśli zaś potrafią korzystać z internetu to poleć im http://seniorzy24.pl/ . Za samą rejestrację otrzymają darmowy poradnik, a już na samej stronie znajdą wiele ciekawych rzeczy skierowanych dla ludzi w ich wieku. Mój dziadek korzysta i ciągle mówi, że dowiedział się tego, czytał o tym etc. :)

Gość jowita789
Zdecydowanie polecam wczasy w Primavera. Tutaj http://www.primaveraspa.pl/cennik-pakiety/wczasy-dla-seniora-nad-morzem/ można poznać szczegóły. Najbliższy turnus jest 03.04-10.04! Hotel przygotował naprawdę wiele ciekawych atrakcji. Tam nie sposób się nudzić. Dzięki zajęciom tematycznym można się wiele dowiedzieć, a dzięki masażom i zabiegom wypocząć.

Gość gość
Moja mama pojechała w tym roku nad morze do miejscowości Rowy. Zatrzymała się w ośrodku www.lazurosrodki.pl i polecam wam to miejsce. Mają specjalną ofertę dla grup wycieczkowych dla seniorów, więc moja mama miała towarzyszy w swoim wieku.