Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala manieczka

małe łóżeczko jako bagaż podręczny w samolocie?

Polecane posty

Gość mala manieczka

W instrukcji firmy Wizzair czytam: Pasażerowie mogą wnosić na pokład tylko jedną sztukę bagażu podręcznego (...). Dodatkowo pasażerowie mogą wnosić następujące przedmioty: ; dla dzieci w wieku poniżej 2 lat: żywność, składany wózek dziecięcy albo małe łóżeczko. Czy któraś z Was przewoziła w samolocie tzw. Moses basket? niby to jest małe łóżeczko, ale nie chcę mieć niespodzianek. W call centre nie za bardzo umieli się określić.

Gość lauryn
nie prościej spytać w biurze czy dany hotel oferuje możliwość wypożyczenia łóżeczka? ja byłam w kilku hotelach, w różnych krajach, hotele 3* więc żadne luksusowe i wszędzie widziałam łóżeczka.

Gość mala manieczka
pewnie tak ale ja jade do PL na stałe :-)

Gość xxxxxxyyy
Latam dosc czesto tymi liniami i raczej watpie, ze lozeczko typu Moses Baskett pozwola Ci wniesc na poklad. Z wozkami jest tak, ze oddajesz je zazwyczaj tuz przed wejsciem do samolotu i one leca razem z bagazami.F foteliki samochodowe sa traktowane jak normaly bagaz za ktory trzeba placic, gdyz wymiarami nie spelniaja wymogow bagazu podrecznego . Moses baskett jest nawet wiekszy od fotelika samochodowego, wiec na poklad go nie wezmiesz tu raczej chodzi o male skladane lozeczka turystyczne.

Gość lauryn
aha, no to fajnie Cię zrozumiałam ;) to powodzenia w ojczyźnie :)

Gość mala manieczka
dzieki xxxxyy. tak sądzę, że Moses basket może być za duży na podręczny. a takie coś można nadać jako bagaż główny, zamiast walizki?