Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaala8989

Głupia dziewucha!!!!!!

Polecane posty

Gość alaala8989

Witam:) Pisze tu ponieważ mam problem. Do mojego chłopaka przyczepiła się taka jedna dziewczyna... Non stop do niego wydzwania, pisze smsy z groźbami i straszy... Nie wiem juz co mam robić, denerwuje mnie to bo nawet do mojego chłopaka nie mozna sie dodzwonic, gdyż ta druga ciągle dzwoni... Mój chłopak nie może zmienić nr poniewaz ma podpiana umowe. Moj facet nie odbiera od niej, nie odpisuje. Ja próbowałam z nią rozmawiać ale po prostu no nie da sie. Ona jest jakas psychiczna... Co mam zrobić zeby dała mu spokój?? Czemu istnieją takie głupie dziewuchy????? Pooomocy!!!:(

Gość kotka_wspaniała
Dlaczego nie zgłosicie tego na policję??? i problem z głowy

Gość alaala8989
Kuurcze własnie próbowalismy zablokowac jej nr. tel ale nie da się... nie chcielismy sie posuwac az do tego stopnia ale przez tel sugerowalam jej ze jesli nie da nam spokoju to sprawa skonczy sie na policji ale ona sobie nic z tego nie robi! oczywiscie wszystkie smsy od niej moj chlopak ma na tel. juz naprawde nie wytrzymuje!!!!!!!!!!

No jasne, gnębi was, ale wy nie chcecie się "posuwać tak daleko". Jak to są groźby to się idzie na policje i tyle. Przytemperujesz ją tym najlepiej. A jak nie to idź do operatora i niech on zablokuje numer.

Gość kicius87
Nigdy nie miałam takiej sytuacji dlatego nie wiem co mam robić, nie wiem co ona chce od mojego faceta, ale to juz jest nie do wytrzynania!!! Masakra jakaś... Teraz rozmawialam z moim chłopakiem i mówił że nadal ciągle pisze mu jakieś głupoty, groźby itp. Mam to gdzieś dzwonie na policje może wtedy coś zrozumie. Zobaczymy co mi powiedza

Gość Idź na policję
Przecież ci grozi :O Ona może się posuwać aż tak daleko , a Ty nie chcesz iść na policję :O

Gość kryska z monopolowego
to stalking i uwierzcie mi nic sie z tym nie da zrobić jak nie wierzycie to poczytajcie sobei o takim lekarzu co dręczy go była pacjentka od lat! Zrujnowała mu całe życie i działa dalej bezkarnie:o

Gość KICIKICIKICI......
KICIUS tematy cie sie porypały co???? :D nie zapominaj zmieniac nicka jak piszesz pod kilkoma jako jedna osoba:D

Gość alaala8989
Dzoniłam na policje jak wcześniej jakis podszyw napisał(!!!!!!!!!!!!) i pan komendant powiedział żaby jak najszybciej przyszła z chłopakiem złozyc zeznania... jutro mamy isc na komisariati zobaczymy jak to dalej bedzie. To nie ja pisałam tylko ten jak jej tam "kiciuś87" robi sobie jakies jaja

Gość KICIKICIKICI......
taaa nawet porawanie nika napisaals jak na tamtym temacie co:P