Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelk.elka

Brzydcy zawsze będą spychani na boczni tor- ja tego doświadczyłam

Polecane posty

hehe ale ja się wcale nie denerwuję. Po prostu sądzę, że jak ktoś zakłada takowy temat i czeka na rady to faktycznie tak jest, a wychodzi na to, że niektórzy zakładają tematy żeby znaleźć bratnie dusze, w podobnej sytuacji i razem w te problemy głębiej nurkować :) wymieniać się doświadczeniami itd. A moje problemy z facetem nie mają wpływu na moje wypowiedzi :) ot co... "Skarbie" Hm to, że piszę że pięknością nie jestem to wcale nie z poczucia niskiej wartości :) bo mi nie przeszkadza to jak wyglądam, i potrafię się realnie ocenić, nie jestem jak laska z teledysku ale też nie jakiś paszczur :)

"i ty komiczne pewnie jestes z tego grona, brzydkich i zakompleksionych szczurow ktore wyzywajac kobiety bez pokazania swojej facjaty mysla ze sie dowartosciuja. NIGDY nie widzialam ani nie slyszalam zeby przystojni mezczyzni wyzywali jakie kolwiek kobiety. przystojni faceci sa bardzo wartosciowi zazwyczaj i kochani" :D:D:D:D:D wychodziłaś kiedyś na ulicę by kogoś poznać? :D może to okrutne co napiszę, ale Dynastia i Moda na sukces, to nie jest prawdziwe życie :D "wez szczurze idz czegos sie nawpie**alaj to nie bedzisz tak jezdzil po kobietach albo jesli dalej tego pragniesz to wpadnij na brodno na lojewska w nocy pod pelcowizne i idz na spotkanie z moimi "kumplami" zaloze sie ze "sprawny" fizycznie w 100% po tym spotkaniu nie wyjdziesz bo dresiarze baardzo nie lubia scierv ktore nie szanuja jakich kolwiek kobiet. to jest fenomen patologicznych zuli i dresiarzy, ze bardzo szanuja kobiety i sa one dla nich swietoscia. a ty jestes zwyklym wedrownym gownojadem kanalowym i spie**alaj do kanalow sciekowych szczurze bo rozniesiesz dzume w tej kafejce w ktorej urzedujesz" napisałbym coś o słownictwie używanym przez piękne kobiety... ale po co :D:D z patologią nie ma sensu rozmawiać...

komiczne i jeszcze tak na marginesie to schowaj ten lysy i wstretny ogon (pa)szczurze ktory wystaje ci z tylu bo kazdy widzi zes szczur i jeszcze podsuna ci trutke tak przez pomylke:D widac przez te powodzie zalalo widocznie kanalizacje bo szczury spierdalaja na powierzchnie i rozpleniaja sie gdzie popadnie:D trzeba bedzie wezwac szczurolapa bo jeden oswiecimski osobnik zalega na tym jebanym forum-czyli ty zero

"i jeszcze tak na marginesie to schowaj ten lysy i wstretny ogon (pa)szczurze ktory wystaje ci z tylu bo kazdy widzi zes szczur i jeszcze podsuna ci trutke tak przez pomylke widac przez te powodzie zalalo widocznie kanalizacje bo szczury spie**alaja na powierzchnie i rozpleniaja sie gdzie popadnie trzeba bedzie wezwac szczurolapa bo jeden oswiecimski osobnik zalega na tym j**anym forum-czyli ty zero" wyjmij rękę ze spodni, gdy to piszesz, bo o przecinkach zapominasz i ciężko się czyta :D

Gość mirabelk.elka
możecie sobie już nie wrzucać nawzajem ? :)

my sobie nie wrzucamy - sratatatatatatatatatatatatatat zwraca się do mnie pieszczotliwie :D jej mamusia tak do niej mówiła, więc powiela wzorce :)

Gość abecdefghijklłm
sratatatatatatatatatatatatatat----? masz ładne rysy twarzy :)

jak to na kafe - inwektywy ważniejsze niż problemy :o

Gość Hank
Widzieliście jaki ryj ma to krówkso sratatata na zdjęciu? Zaraz po porodzie było trzeba utopić i w lesie zakopać.

Gość furious mapet
Mirabelka po co Ci duzo ludzi? Znajdź sobie tych kilku oddanych, którzy Cię zaakceptują taką jaką jesteś. Odpowiedz sobie na pytanie czy chciałabyś należeć do "elyty" którym jedynym hobby jest obrabianei tyłków innym i sobie nawzajem. A z facetami - bez desperacji - większość to gadżetu szuka. Nie kobiety. Ciesz się masz spokój. ja się cieszę wolnością. A własnie komiczne? Co Ci daje prawo decydowanai o tym że ta kobieta nadaje sie tylko dla desperatów a inna nie. Kobieta nei ejst po to żeby popędy zaspokajać, (choć niektóerzy myślą że tak więc jak jest ładna to do łóżka, a jak brzydka to utopić.)