Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagaga

Co to może być???

Polecane posty

Gość gagaga

Dzisiaj mam gdzieś od południa uczucie ciężkich nóg a od wczoraj mam trochę opuchnięte dziąsła. Od czego to może być?? i co to może być???

Gość 6yuu76yyy6
a mnie bolą piersi, głowa i kciuk u prawej ręki.. co to może być?? idź do lekarza to się dowiesz od czego cie boli

Gość gagaga
to nie jest dla mnie śmieszne

Gość sylwia.a
Najlepiej udac sie do lekarza. Mi sie wydaje że może to mieć związek ze zmiana pogody, z niedoborem np. potasu, albo jakis witamin. Czasami też jak za mało płynów pijesz (najlepiej wode) to też możesz sie czuc gorzej. Ale lekarzem nie jestem. Więc najlepiej udac sie do lekarza.

Gość gagaga
Dzięki sylwia.a :) to co napisałaś to prawda że nie pije zbyt dużo wody i za mało witamin chyba mam. Trochę chudne. Dzięki Ci ,a do lekarza to się zapiszę :):) Dzięki

Gość gagaga
Cześć Wam :) mam jedno pytanie a mianowicie takie: Czy jak miałam z soboty na niedzielę stosunek to mogę iść jutro do ginekologa i normalnie będę zbadana???

Gość emilka18884
pewnie że możesz iść będziesz normalnie zbadana.

To nie ma żadnego znaczenia dla badania ginekologicznego. Ma znaczenie jeśli robi się cytologię, potrzebna jest wtedy przerwa od współżycia, i tutaj już czytałam różnie, bo i wersję, że 24 godziny i, że 2 dni. Bo wtedy mogą być problemy z odczytem rozmazu.

Gość gagaga
aha ok dzięki Wam Dziewczyny:):) a ciąży bez wytrysku nie może być no nie??? Bo wyrtysk był na zewnątrz:):)

Gość gagaga
co myślicie??:) z góry dzięki