Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieeeta

jak wrócić do jasnego koloru włosów?

Polecane posty

Gość kobieeeta

Jestem dość ciemną szatynką, ale od paru miesięcy farbuję się na ciemny brąz. teraz chciałabym wrócić do naturalnego a nawet troszkę go rozjaśnić. Jak to zrobić??

Gość kobieeeta
??

albo dekoloryzacja ale bardzo, bardzo niszczy włosy jak ma sie słabe ;) mi nie szkodziła, ale ja mam dużo włosów i są mocne;) albo, ale to chwile potrwa ;) myj włosy szamponami przeciwłupiezowymi, powoduja blaknięcie koloru i szybsze zmywanie sie ;) możesz też płukać je cytryną bo rozjaśnia ;)

Mozesz przez baleyage rozjasnic -zalezy jak bardzo chcesz miec jasniejsze...Ja mialam 2 dekoloryzacje z ciemnego brazu do blondu-wyszedl w sumie slomiany blond...ale stracilam pol wlosow,polamaly sie i wygladaja okropnie..wlosow nie przypominaja juz..

Gość kobieeeta
a jak potraktuję je od razu jakąś jaśniejszą farbą?

To zalezy jakie masz wlosy,jak dlugo byly farbowane na ciemno...Po rozjasniaczu maga wyjsc Ci zolto-rudawe.Ja bynajmniej tak mialam.Teraz marze zeby znow miec ciemne:(

O farbie piszesz-ale zadna jasniejsza farba nie rozjasni Ci ciemniejszych wlosow..Tylko rozjasnic mozesz ale to tez nie farba tylko rozjasniaczem..

Gość kobieeeta
a co mogłoby mi wyjść jakbym teraz na ten ciemny brąz dała znów jaką "szatynkowatą" farbę

wyjdzie Ci ciemniejszy kolor.nigdy ciemniejszego koloru nie pokryjesz jasniejszym...zalezy jeszcze jak ciemne masz wlosy...Ale na opakowaniu farby zawsze pokazany jest kolor wlosow i efekt po farbowaniu