Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brunetka6

zasiłek

Polecane posty

teraz mam 19 lat,uczę się-jestem na utrzymaniu rodziców, mam 8-miesięcznego synka. Byłam w mops-ie załatwiałam pieniądze na dziecko. Łącznie co miesiąc dostaję ok.230zł jednak to jest za mało kupując same potrzebne rzeczy brakuje mi co miesiac i biorę pieniadze od rodzicow czy moge sie starac o wiecej pieniedzy i jak to mam zrobic?

Gość Ehhhhhhhhhhhhhhhh:(:(
a tatus to gdzie jest ?

Gość a co z tatusiem?
:o

a co z alimentami na dziecko ?....ojciec nie płaci ?....jeśli nie to złóż pozew do sądu o przyznanie alimentów a jak będzie się uchylał oddaj sprawę do komornika i wtedy będziesz miała płacone alimenty z urzędu

Gość więcej pieniędzy dostaniesz
jeśli wymeldujesz się od rodziców i zamieszkasz sama - ale to Ci się raczej nie opłaca i niczego nie ułatwi.

tzn jestesmy para ale onjest w moim wieku ma jeszcze rok szkoły :/ ma 3 rodzenstwai tylko matke bo ojciec zmarł. do tego jak urodzilam jego matka prosila mnie zebym go nie wpisywala jako ojciec dziecka bo wtedy by jej zabrali na niego kase z mopsu ;| no i nie wpisalam. mielismhy brac slub jak on skonczy szkole ale w ogole sie nam nie uklada i pewnie do niego nie dojdzie.

Gość biedota pleni sie w tym
kraju bez opamietania jak kroliki :O I wyrosna kolejne pokolenia biednych, glupich ludzi potrafiacych tylko brac kase od panstwa :P Jedyne co maja w glowie takie ograniczone imbecylki to zasilki :O

Gość to do roboty
!!! A nie ciagnac pieniadze za darmoche.