Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ike25

Czy powiedzieć żonie, że jej mąż zdradzał ją ze mną?

Polecane posty

pomóc ci się przypilnować klaudko, czy sama dasz radę...? ja klaudce stanowczo odradzam mimo całej mojej sympatii do retro:)

Gość tak mi żal
pewnie to się zonie nalezy

tzn ja zawsze byłem grzeczny, tylko te kobiety takie figlarne i na pokuszenie wodzące i tak ci się coś niechcący wsadziło ..........

"ale teraz jestem już grzeczny..." naprawdę??? :D Eeee, to wrzucam na luz ;) no widzisz retro, taka fucha Ci umknęła :P

e tam żeby tak retro miała pilnować komisia to by dopiero było ciekawie:)

retro byłaby dobra do pilnowania... wystarczy jej nick zobaczyć i już ochota na sex przechodzi :P

Gość takie tam duperele
Nie chce mi się czytać wszystkiego więc odpowiem na pytanie zadane w temacie: NIE MÓWIĆ NIC JEGO ŻONIE. Mało, że dupczysz się z jej mężem to jeszcze ją dobijesz takimi rewelacjami??? Gratuluję rozumu :) Podejrzewam, że żony nie było Ci tak żal dopóki nie zaczął oprócz niej i Ciebie posuwać innych głupawych panienek?

wystarczy jej nick zobaczyć i już ochota na sex przechodzi i co ty biedny dziś powiesz żonie sorry kochanie ale z seksu nici ?

e tam, ja myślę, że ze retro to by i mnie i komicznego przypilnowała - z jej potencjałem w tej kwestii to spokojnie by położyła łapę na majtkach połowie kafeterii :D

z jej potencjałem w tej kwestii to spokojnie by położyła łapę na majtkach połowie kafeterii ona ma pilnować nie komisia wyręczać

Oczywiscie, że nalezy powiedziec i to nie podlega najmniejszej dyskusji. Zona ma prawo wiedziec a co dalej z tym zrobi to jej sprawa. Jeśli autorko nie wiedzialas że byl zonaty to tym latwiej bedzie ci ja poinformowac.

Oczywiscie, że nalezy powiedziec i to nie podlega najmniejszej dyskusji. ależ owszem podlega

Autorko: sa 2 możliwości. Jego żona szanuje się i nie chce być z kurwiarzem, który zapoda jej syfa od niechcenia albo ona wie, ale nie chce nic z tym robić. Na twoim miejscu wsypałabym go, ale nie bezpośrednio, po prostu pozwoliłabym żonie skojarzyć fakty. Jeśli jest ambitna - rzuci go, jeśli nie chce widzieć - nie ujrzy podpowiedzi. Przytyki ok IKE na czarno zignoruj, to chyba kompleksy, bo nie wierzę, by ktoś tak sam z siebie obrażał innych za to, że mają podobny nick. TY nie zrobiłaś nic złego.

. TY nie zrobiłaś nic złego. fakt robiła chłopcu dobrze i teraz tylko szuka sprawiedliwości :)

Na twoim miejscu wsypałabym go, ale nie bezpośrednio, po prostu pozwoliłabym żonie skojarzyć fakty a dlaczego nie bezpośrednio? przecież ona nie ma ponoć sobie nic do zarzucenia:P

a dlaczego nie bezpośrednio? przecież ona nie ma ponoć sobie nic do zarzucenia to bez znaczenia czy bezposrednio czy nie, wazne by przekazac zonie te informacje jesli nie wiedziala, ze ma zone, to co miala sobie do zarzucenia?

Gość ike25
ok, dyskusja do niczego nie zmierza, oficjalnie zamykam topik :-) Zawsze Szczery, Lu Cyfra - dzięki za Wasze opinie. ike, polecam wizytę u specjalisty lub kilku oraz naukę czytania ze zrozumieniem. pozdrowienia

Gość guminisiowa
Ja bym na Twoim miejscu powiedziała, tym bardziej że jest jeszcze młoda i tak jak piszesz może sobie zmarnować z frajerem życie

ke, polecam wizytę u specjalisty lub kilku oraz naukę czytania ze zrozumieniem. rzeczywiście masz w sobie wielkie pokłady empati nawet o jakąś tam osobę na forum się martwisz, no:)

ZS powiem ci tak gdyby chodziło o czyste intencje może nie byłabym przeciwna temu, żeby powiedziała- chociaż generalnie wiesz, że raczej uznaję, że mówić się nie powinno ale nie wierzę i nie uwierzę że naprawdę chodzi o żonę dla mnie oczywistym jest, że chodzi o zranione uczucia autorki zresztą to nie tylko moje zdanie ( wiem, że to dla ciebie nie argument)

ike to calkowicie bez znaczeniaw co wierzysz a w co nie wierzysz to rowniez kompletnie bez znaczenia jakie sa intencje kochanki, ktora mysli o tym by zonie powiedziec prawde - to jest PRAWDA, ma to do siebie, ze jest i juz obojetnie jak na to bedziesz patrzyc, efekt koncowy jest dokladnie ten sam - prawda wychodzi na wierzch, im szybciej tym lepiej tyle z tego co przeczytalem do tej pory to naprawde znikomy odsetek kobiet i mezczyzn twierdzi, ze wolaloby nie wiedziec o zdradzie i zyc dalej w klamstwie, to wystarczajacy argument

to rowniez kompletnie bez znaczenia jakie sa intencje kochanki, ktora mysli o tym by zonie powiedziec prawde - to jest PRAWDA, ma to do siebie, ze jest i juz z tym mogę się z tobą zgodzić chociaż uważam to za paranoję, żeby baba, która gziła się z moim facetem bezczelnie mnie jeszcze o tym informowała sorry jetem za mniejszym złem myślę, że czasem taka wiadomość o wiele bardziej boli niż sam fakt zdrady nie zmienię zdania bo dla mnie bez znaczenia jest to, co hipotetycznie woleli by inni wypowiadam się w zgodzie z własnymi poglądami