Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zine.zin

Prawiczek to dno ... dziewica juz nie...

Polecane posty

Gość zine.zin

Mowie to jako prawiczek ... kobieta moze sie tlumaczyc ,ze ma wartosci i takie tam pierdoly,boi sie bolu, ciazy .... a facet ? dopuszczalne prawictwo to czas studiów - skonczyles studia i jestes prawiczkiem ? Przegrałes zycie tak jak ja :classic_cool:

Gość zine.zin
boicie się prawdy?

Gość całus na szczescie
problem to nie prawictwo bo tego nie widać na pierwszy rzut oka tylko zakompleksienie i niskie poczucie własnej wartości + brak obycia z kobietami (ale nie w sprawach seksu )

Gość tak mi żal
to obij się z kobietami i po bólu

Prawictwo, dziewictwo... to jest jak życie. Tylko głupi powie, że nie ma po co i na co. Dlatego mało który myje dłonie po sikaniu.

Gość cukrowapanienka
ja też jestem dziwicą bo jeszcze z zadnym mężczyzną niewspółżyłam tylko z pieskami

Gość to tak samo jak facet
który roocha wszystko co sie rusza to niby macho, a dziewczyna to dupodajka szmata i kurffa

Gość moze i dno ale
jest plus tego calym soba poswiecam sie temu co lubie :) nie musze wolnego czasu poswiecac panience :)

Gość Prażynka_87
a ile masz lat biedny prawiczku?

Gość cukrowapanienka
18

mam 17 lat i nie jestem prawiczkiem już od 2 lat...ale nawet gdybym dalej był to by mi to latało...bo do seksu nie ma co się śpieszyć...a jak facetowi z tym źle to zawsze są dziwki albo galerianki...w Bielsku-Białej w sferze jest ich od zajebania...;-)

Gość całus na szczescie
wy prawiczki naczytacie sie bzdur w necie i bierzecie to na serio :O

cukrowapaienka jak jestes taka słodka jak mówi twój nick to ja się na Ciebie skuszę... :-)

Skoro kobiety piszą, że prawiczek w wieku 20 lat to śmieć. To trudno żeby napawało mnie to optymizmem, gdyż mam 25lat. Znam w pracy jedną fajną dziewczynę w której się zakochałem i myślę że z wzajemnością, ale jakby się dowiedziała że jestem taki niedoświadczony to chyba naplułaby mi w twarz.

ale no co ty...miej na to wyjebane znam laski co uwielbiają to robić z prawiczkami...i tylko takich szukają...bo dla nich to jest tak jakby zaszczyt że jest ta pierwszą...

Gość Prażynka_87
Arek to zwiąż się z dziewicą.

Gość całus na szczescie
"Skoro kobiety piszą, że prawiczek w wieku 20 lat to śmieć" - now łąśnei głupot sie naczytałeś. Fakt niektóe tak sądzą ale to głównei idiotki czy puszczalskie

Tak oczywiście , każdą napotkaną kobietę będę pytal najpierw czy jest dziewicą, a później jak ma na imię.

Gość prawiczek haha

Gość Prażynka_87
a skąd wiesz że ta laska z pracy jest nie dziewicą?he?

Jest w moim wieku i już po dwóch związkach, więc chyba oczywiste że nie jest. Jak na razie nie będę się tym zadręczał, póki co spotykam się z nią po pracy bardziej przyjacielsko ale myśl,e że będzie z tego coś więcej. Najwyżej wykupię karnet na prostytutki żeby się wprawić jak miałoby do czegoś dojść. Wiem, że przyznać nie mogę się za cholerę, choćby mnie cieli na żywca.

co za temat... a powiedzcie mi czy dziewica lub prawiczek maja inne podejscie do zycia?? lub odzanczaja sie innym charakterem??? itp wydaje mi sie , ze nie... i tak naprawde jezeli ktos pokocha takie osoby to nie bedzie zwracal uwage na to czy jest sie dziewica lub prawiczkiem

Gość Prażynka_87
kobiecie która będzie cie kochać nie sprawi to różnicy czy jesteś prawiczkiem czy nie. Nie ma nic strasznego w tym . Każdy miał kiedyś pierwszy raz.

Gość jak to co robić trzepać
a dlaczegóż to dziewica taki rarytas? Miałem jedną i niech ją kurva chooj na rogi weźmie..... szlochy, krzyki, strach przed ciążą, pierdolone babsko.....

Gość Prażynka_87
Dziękuje ;*

a ja mam jedno pytanie takie teoretyczne czy byłybyście chętne na seks z młodym chłopakiem np; 17-stką taką jak ja :-)

Gość Prażynka_87
seks bez uczucia jest bez sensu.