Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zine.zin

Prawiczek to dno ... dziewica juz nie...

Polecane posty

Gość całus na szczescie
dla mnie 17latek to nie mężczyzna tylko chłystek

też to popieram dalej podtrzymuje że jesteś mądrą kobitką...ale chodzi mi o samą decyzję pod kątem fizycznym...

ja się nie nazwałem mężczyzną...zobacz napisałem o sobie młody chłopak czyli nie mam wybujanego ego...w poprzednim poście to pisałem...ja uważam że mężczyzna to tak po 20 dopiero...

Gość całus na szczescie
ja nic do Ciebie nie mam ale jakoś nie mogę spojrzeć na kogoś w tym wieku jak na mężczyznę , czyli obiekt seksualny, to mia lam na myśli ;)

Gość kobiety prawiczkow
nie szanuja

Gość jak to co robić trzepać
no pewno, że prawiczek, to dno. Dziewica może na swoim dziewictwie zarobić, niezłą kasiorkę, a prawiczek, spuścić się w gacie na widok cycków.

akurat z tym się zgodzę że nie szanują...dziewica kojarzy się z porządną dziewczyną a prawiczek z frajerem i lamusem...np; w szkole kumpel zarywał na przerwie do jednej laski i ta go spytała czy jest prawiczkiem a on ją kochał i nie chciał mieć przed nią tajemnic jak ta to usłyszała to zaczeła się z niego nabijać na głos i mówić że jest frajerem itp...szkoda mi się go zrobiło...musiał zmienić szkołę :-(

Gość kobiety sie smieja
z prawiczkow

Gość baribara
Jakbym sie dowiedziała że jakiś facet jest prawiczkiem to od razu bym to rozgadała koleżankom. To jest najpilniej strzeżona tajemnica faceta, już łatwiej sie przyznać że sie ma hemoroidy albo grzybice stóp. Nie ma to jak wydrzeć facecią tajemnicę, przecieżo to chodzi w odwiecznej wojnie płci :) Taki facet to w sumie jak dziecko, tym śmieszniejszy ze dzić juz 14-letni chłopcy mająruchanko za sobą :D

Gość Powiem tak:
Ludzie wy jesteście tak zwierzęcy że żal. Jedyną miara sukcesu dla was w życiu jest widze kopulacja a więc wydalanie, żarcie sex i im go więcej to więcej dumy. Darwin miał rację człowiek jednak pochodzi od małpy.... Jeśli któraś z was jest dumna z tego, że wasza dziura była przepchana kilka razy przez kilka sprzętów to jesteście takimi kiepskimi drzwiami które otworzy każdy klucz. Jeśli któryś z was jest dumny z tego że przepchnął tą czy tamta cipę. I uważa się za zwycięsce życiowego to ja powiem tyle, wy nic o życiu jeszcze nie wiecie. Jeszcze się będziecie mogli nieźle potknąć tak, że gęba za boli porządnie. Czego wam oczywiście nie życzę. I przestańcie pitolić farmazony, że prawiczek to osoba, która nie ma poczucia własnej wartości, że ma niską ocene itd. Bo akurat w moim przypadku to nie prawda. Ja jestem prawiczkiem z wyboru i jeśli będe miał partnerkę to z sexem mam zamiar poczekać do ślubu ( nie jestem wierzący, więc nie szufladkować mnie proszę do tych co kościoła się nasłuchali. Bo na tym forum nie stety szufladkowanie jest powszechne)

Gość Głos z dupy
No ciekawe czy wytrzymasz do ślubu :D

"Ja jestem prawiczkiem z wyboru i jeśli będe miał partnerkę to z sexem mam zamiar poczekać do ślubu ( nie jestem wierzący, więc nie szufladkować mnie proszę do tych co kościoła się nasłuchali. Bo na tym forum nie stety szufladkowanie jest powszechne)" wszyscy są prawiczkami z wyboru... problem z tym, że... z wyboru kobiet, nie własnego :D bo żadna ich nie chce

Gość Pudełka
Pudło znałam pewnego faceta porządnego, chciałam mu zaproponować sex odmówił a był prawiczkiem. Jak macie ludzie jechać stereotypami to wymyślicie chociaż nowe bo te już się przejadły. "wszyscy są prawiczkami z wyboru... problem z tym, że... z wyboru kobiet, nie własnego bo żadna ich nie chce" A wiesz co wsumie poniekąd racjia, ale z wyboru szanujących się kobiet. Bo dupodajka zawsze da i każdemu :D A porządnej kobiecie to nawet macho będą mieli problemy żeby wsadzić swój sprzęt :D

Gość Ja jestem z wyboru
Jestem calkiem przystojny, ale nie mam szans u naprawde pieknej kobiety. Interesuja sie mna kobiety przecietne i nawet ladne, ale u mnie maja kosza

Gość do Pudełka
to sama porzadna nie jestes

Uważam, że bycie dziewicą czy prawiczkiem nie jest miarodajnym kryterium, na podstawie którego można ocenić człowieka.

Gość jestem prawiczkiem z wyboru
bo zadna dziewka nie jest godna mnie :classic_cool:.

Gość Fliper
Mam 20 lat, kiedyś uważałem że prawictwo jest czymś w rodzaju trądu i bardzo mnie to krępowało ,jednak wszystko z czasem przychodzi samo,(no może prawie samo...) don't worry i zapomnij o dziwkach, bo to nie jest droga

Gość nie kazdy ma szanse
na kobiete

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/patrycja_sex_telefon.html mam 20 lat ale juz odkryłam w sobie ogromny pociąg do bdsm. Wiem, że tylko jako Suka mogę osiągnąć orgazm. Wiem, że masz żonę, którą kochasz, jesteś dla niej romantyczny, namiętny. Wiem także, że pragniesz czasami takiej suni jak ja. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa!