Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyton Wielki

Rozczarowują mnie prostytutki

Polecane posty

Gość Pyton Wielki

Nie ma do kogo chodzić. Niby wybieram takie lepsze a i tak wychodzę rozczarowany. Naprawdę ładne dziewczyny, często po studiach, czyste, zadbane niepalące, a brakuje im klasy. Albo oszukują na czasie, albo im się nie chce, albo nie potrafią stworzyć atmosfery i walisz jak jakiegoś pustaka.

Gość dfsgfdfgdfg
jakbys przyjmowal w kapsko po 10 dziennie tez bys tak mial trafic zmyslowa qrewke ciezko.szukaj prywatnych moze

Gość Pyton Wielki
"Zmysłową..." tego słowa mi brakowało. Dzięki. Zresztą odwiedziłem ich jedynie kilka i może miałem pecha. To były takie "prywatne" dziewczyny, ale nie łudźmy się swój przerób mają.

Gość nie wiem ale
No to moze sprobuj z rana jak maja jeszcze maly przebieg :-) Ale nie martw sie moja zona to tez czesto jak kloda, a WIESZ ILE KOSZTUJE !!!!!!

Gość Pyton Wielki
Dzięki za rady. Na szczęście nie jest to moim żadnym życiowym zmartwieniem i raczej nie będę szukał na nie recepty. Kilka razy w życiu postanowiłem sobie zrobić małą przyjemność, a tu okazuje się, że super ciałko to nawet nie połowa sukcesu. Dzisiaj miałem się wybrać ale olałem. Hmm.. to słowo "zmysłowa" .. Powiem następnym razem przez telefon że szukam zmysłowej kochanki. Zobaczymy co będzie ?:)

używasz kobiet jak rzeczy i dziwisz się, że nie pałają entuzjazmem... ciekawe... dla mnie facet, który musi płacić za seks jest najłagodniej mówiąc żałosny. co się dziwić, że nawet prostytutce nie chce się wysilać...

Gość złotousty
nie chodz. niech te kurwy zdechna z głodu. ulepszysz swiat

Gość Pyton Wielki
bo mój nick to sciema.on nie jest wielki

Gość Pyton Wielki
jest malutki i z tego powodu je odwiedzam.wstydzę się go pokazac innym kobietom.a te pindy chociaż się nie śmieją jak inne ,bo kasę dostają.

no to wszystko jasne :) Nie powinienes wiec narzekac moj drogi :) Swoja droga wspolczuje komus kto placi za sex. Malo jest panienek, ktore daja za darmo?

Gość Pyton Wielki
a dziwka bierze kasę i nic ją nie obchodzi muj malutki kutasek, bierze w dwa paluszki i jedzie asz się spuszczę

Gość Moze lepsze by byly te uliczne
Takie, albo "zagraniczne". Najlepiej robia loda te bez zebow, nawet mlaskaja.

Gość no to jak to jest w koncu
"... gdyby nawet mężczyzna potrafił zrozumieć, co myśli kobieta , i tak nigdy by nie uwierzył..." Laida, podoba mi sie !!!!!!!!!!!!!

tez dlatego kolego trzeba szukac cichodajek studentek ktore sobie dorabiaja i nie spotykaja sie hurtowo - bo z profesjponalnymi divami zawsze jest tak samo zreszta co sie dziwiac jak bym miał posuwac po kilka kobiet dziennie to tez bym odwalał chałture