Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalen1234

TEŚCIOWIE PRZECIWKO MNIE. JAK POSTĄPIĆ?

Polecane posty

Gość Magdalen1234

jest lipnie. oficjalnie teściowie mnie tolerują i chwalą się mną przed znajomymi. ale przed chwilą usłyszałam, jak gadają z kimś przez telefon i poleciało kilka tekstów na mój temat. oni mają zieloną kartę, teraz składają wniosek na syna. usłyszałam, że jestem "przyczepką, która utrudni mu formalności" i że "no trudno, skoro chce jechać do Ameryki z dziewczyną". czy to jest już dwulicowość??? ryczę i czuję się okropnie. a jak Wy byście zareagowali? może ja przesadzam?

Gość sergij
nie mów o tym co słyszałaś chłopakowi bo bedzie może nawet bronił ropdziców po prostu juz wiesz ze masz nieufac teściom bo nie sa zyczliwi i są fałszywi a tacy z reguły są teściowie niestety usmiech przy tobie a za plecami sama wiesz co:(

Gość Magdalen1234
myślałam, że mam w tych ludziach całkowite wsparcie, bo we własnych rodzicach - niestety - nie mam żadnego. a teraz czuję się cholernie osamotniona i zawiedziona.

Gość Magdalen1234
może nie powinnam tak post pod postem, ale... czy na pewno mam nie mówić chłopakowi? moje życie tak się niestety potoczyło, że z domu rodzinnego mam złe wspomnienia, a teraz najprawdopodobniej przyszli teściowie są przeciwko mnie. jeśli własnemu facetowi nie mogę się zwierzyć, to jest dla mnie już w ogóle dołujące. masz rację, on może ich bronić. a ja może jestem za wrażliwa, ale przemyka mi przez myśl, żeby zostawić człowieka, którego kocham, bo boli mnie etykietka balastu.