Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość D.O.U.

Jest taka prawidłowość....

Polecane posty

Gość black mamba85
to jak wygląda Twoje ciekawe życie?

Gość 34...
a ty mieszkasz jeszcze z rodzicami? ahaaa, to co innego ja na szczęscie nie :D:D ufff

Gość 34...
wolnosc, niezaleznosc, mozliwosc dowolnego spedzania czasu, swoboda, podóze, podróze, podróze, NIE UWIĄZANIE dziećmi np., ciekawa praca, brak problemów typu teściowie, niedzielne obiadki, nudaaa piaskownicy z sąsiadami...

Gość cecil89
D.O.U. przemawia przez Ciebie frustracja i próba dowartościowania się potwierdzeniem opinii, że te osoby, które uważasz za dużo lepsze od siebie są nieszczęśliwe i na pewno czegoś im brakuje..........:) cóż, i tak można.

Gość A kukuuu
dlaczego generalizujesz - samotna (niezamęzna) = nieszczesliwa? :O moim zdaniem jest dokładnie ODWROTNIE :D

Gość black mamba85
dziwne jest ocenianie życia innych, każdy przecież ma inne pojęcie szczęścia, ja zawsze chciałam być niezależna np, a nie wychodzić za mąż, mieć dzieci, lubię korzystać z życia, mieszkam sama, mam faceta ale nie chce nic na stałe jak narazie bo tak mi dobrze:) a wolność to super stan:D

Gość wee
DOU to pewnie szara myszka z szarymi rozstepami z szarym nuuuudnym mezem, z dzieciakami, z szarymi tesciami, zazdrosna o urode i ciekawe zycie kolezanek :D:D:D:D po co ten temat? chcesz sobie cos wytłumaczyc> :P

Gość cecil89
niestety, ale uroda się liczy. NIESTETY. łatwiej znaleźć pracę (przykład: u mnie w mieście wybudowali basen, była jakaś tam posada, 1. Było około 200 zgłoszeń. Pracę dostała dziewczyna bez większych kwalifikacji, za to bardzo ładna:) ), łatwiej nawiązać kontakt z ludźmi (psychika człowieka odbiera kogoś ładnego jako bardziej sympatycznego i bardziej dobrego). Uroda przemija z wiekiem, ale nadal widać symetryczne i przyjemne rysy twarzy, nadal można się zachwycać :)

Gość wee
DOU się zmyła? poszła szorowac gary po obiadku, prac skarpety męzowi, wycierac doope dziecku??:P

Gość A kukuuu
chyba tak ;) :D

"jak ładna, to tępa; jak przekonana o swojej urodzie, to pusta; do ładnych zarywają tępaki, bo się nie boją; wygląd się nie liczy ..." ale brednie!!!!! :D

Gość wee
oczywiscie ze brednie ;) brzydule lubia sie dowartisciowywac i zgrzytac zębami na te ładniejsze i szczęsliwsze ;)

Są za fajne na bycie żonami... wolą korzystać z życia. Te szare i myszowate złapały sobie pierwszego lepszego chłopa, może wpadły z którymś i popełniły małżeństwo z rozsądku. Bo bez chłopa czuły się niepełne, a bały sie związków nieformalnych... No. Taka teoria, jedna z wielu możliwych ;)

Gość wee
i DOU się zmyła :D:D:D:D smieszna dziewczynina, zakompleksiona, założyła temat i się zmyła :P

Gość wee
jak widac, ok, ide się bzykac :P

Gość Do taaaa
Pewnie nie masz urody i dlatego takie stwierdzenia wysunęłaś. Zazdrościsz.

Gość laura88
Dlaczego uważasz, że szczytem spełnienia jest mąż i gromadka dzieci? Nie wszyscy tego pragną w wieku 20-stu lat (po zakładam, że jesteście przed 30s-tką). Sama znam kilka takich dziewczyn i muszę przyznać, że im się życie układa tak, że można zazdrościć. Możliwe, że te Twoje koleżanki po prostu lubiły robić wokół siebie szum... typ "gwiazdeczek", które zawsze gasną po skończeniu gimnazjum :P