Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam gdyż nie wiem...

Jakie są farby do włosów GARNIER?

Polecane posty

ale wydaje mi sie ze jak na 1 farbowanie to lepiej zebys wybrala szamponetke. ja bym na pewno tak zrobila. marion i joanna z marionu duzo brazow jest. ja mialam taki wyblaky braz rudawy po tych wszystkich garnierach i zafarbowalam na nie marion ciemny blond trzymalam dlugo celowo 2 godziny i wyszedl ladny braz

mahon opalizujacy z garniera ? z tej seri kolor naturals ? jesli tak to kazdy kasztan i orzech ci taki wyjdzie. ja bym osobiscie nie farbowala na taki, bo bede rude refleksy pod slonce. chyba ze chcesz takie, to ale tez nie wiadomo jak na twoje wlosy podziala. ja juz mam tyle farb na sobie wiec cos tam wiem. radzilabym jednak szamponetke, zeby potem nie bylo placzu. bo trwala to trwala, tylko dekoloryzacja a po tym wlosy sa martwe... a na szamonetke mozna potem inna jak sie zmyje i jak trafisz na taki kolor jaki chcesz to nakladac trwala. ja osobicie nakldam teraz tylko i wylacznie szamponetki bo one nie niszcza tak wlosow jak trwale. zmywa sie calkowicie po tygodniu srednio, zalezy ile trzymam, zwykle dlugo bo lubie jak mam intensywny kolor i dluzej sie trzyma. teraz mialam kawowy braz ale zmywam go i staje sie jak kasztan itd i bede robic czarny na sprobe. tez oczywiscie szamponetka z joanny ;D

Ja farbuję włosy Garnierem już od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Chociaż ostatnio jakoś szybko mi się farba spłukała. To znaczy nie do końca, wiadomo, ale trochę mi zszedł kolor, a miesiąc temu farbowałam. Ale wydaje mi się, że to bardziej od słońca niż od farby.

Gość testują
odświeżam! wiem, że słabe - z zasłyszanych opinii. ale co gorsza, ostatnio córa przyszła ze szkoły i na biologii dowiedziała się, że ta firma testuje swoje produkty na zwierzętach 9 i kilka jeszcze innych). byłam w szoku, bo to jednak komercyjna, lansowana firma! w każdym razie tm bardziej odradzam tę firmę, a jesli chodzi o farby to nie sięgajcie po pallete bo sobie spalicie. wlosy. polecam biokap z naturalnymi składnikami

Gość aślica
naprawdę garnier testuje na zwierzętach? kurczę myślałam, że ta era już minęła, ale jednak, XXI wiek, a wiedza na temat ochrony środowiska i ekologii żadna... Brak słów... A co to za farba z naturalnymi składnikami? Wiem, że teraz naturalne kosmetyki są modne, ale żeby farba?

Gość ok to ja pytam
Maluje włosy regularnie. Po garniera sięgam często kiedy nie znajduje w promocji Loreala Castinga (najlepsza farba). Ale czy kolor będzie się trzymał w przypadku Garniera to loteria. Ostatnio mi się wymył jakimś cudem prawie zupełnie :| Spróbowałam Welli w piance (tragiczna farba, choć kolor ok). No i kolory wybieram czekoladowe :)

Gość ok to ja pytam
jabłkoantonówka, też tak myślałam, ale to rzeczywiście jednak farba zeszła!

Gość gość
Dla mnie najgorsza marka farb. Naturalny blond nie tylko mi wychodzi zielony. Czerwień nie spłukuje się ładnie a już po pierwszym myciu włosy miałam w kolorze różowym. Każda farba którą stosowałam szybko się zmywała i kolor wychodził inny niż na opakowaniu. Wszystkie koleżanki narzekają na szybką spłukiwalność tych farb

Gość gość
beznadzieja,fryzjerka malowała mi ciemnym blondem innej firmy, ja kupiłam bląd i wyszły prawie czarne, aby je rozjaśni kupiłam garnier bardzo jasny bląd i tylko ton zjaśniały, to co na opakowaniu opisane i pokazane to KPINA

Gość gość
Dobre farby do włosów oferuje Loreal. Wśród profesjonalnych kosmetyków na uwagę, moim zdaniem, zasługuje także marka Wella SP, Londa, Matrix i Goldwell. Preparaty tych firm można znaleźć w naprawdę wielu sklepach internetowych. Ja kupuje w sklepie TwojaUroda24.pl.

Gość gość
tylko ciemne sa dobre