Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamanatusi

Topik dla mam roczniaków i nie tylko :)

Polecane posty

nie jestem tu po to zeby mnie ktos lubil czy nie :D tobie na tym zalezy? bo mi nie :) czegos jeszcze tu chcesz??? zrobilas co mialas zrobic,cos jeszcze???

nikomu nie bede nic zabraniac :D poprostu cie nie lubie,jestem niemila i agresywna,a moja reakcja jest spowodowana twoim zachowaniem-to wszystko :) moze nam tu powiedz jaki masz cel swojego pobytu? przyszlas nam powiedziec o duszyczce,nikt cie nie posluchal i co,obrazilas sie? chyba ze 3 razy nas ostrzegalas,nie wiesz co mówią o nadgorliwosci? :)

Gość święto zmarłych dziś...
opanujcie się dziewczyny :(

nieważne.mamy mnóstwo miejsc na założenie tematu :) a niestety na kaffe ciągle ktos sie przyczepia

Gość acadalfffo
pomaranczki spadajcie, dajcie mamie natusi spokoj, wlasnie w ten sposb chcecie rozwalic ten topic a glownie ty anka szklanka podszywajaca sie pod wszystkie pomaranczki. i tak wma sie nie uda rozwalic topicu glupie pin...dy bo dziewczyny pojda na prywatne a tobie anko gul skoczy;DD

ja nie wiem dlaczego wszyscy teraz sie rzucili na mnie . Nie zwracam na to uwagi i rozmiawiam na takie tematy jak mam ochote . Dziekuje Mama Natusi . Pozdrawiam :)

dziewczyny... poprostu...proszę Was wszystkie,nie psójcie nam tego co tu sobie stworzyłyśmy-chcecie się przyłączyć?super!zapraszamy! jak któras którejś nie lubi,to niech nie zwraca na nią uwagi...z czasem samo wyjdzie kto zaostanie a komu się znudzi... Po co mamy się przenosić?i skąd pewnosć,że nie zabierzemy tej która to zaczęła ze sobą??? fajnie,się dogadujemy z dziewczynami... trzeba być naprawdę stukniętym albo niedojrzałym,żeby się bawic w coś takiego...my piszemy o dzieciach!!!nikomu nic nie robimy!!!i do nikogo się nie wtrącamy... dzięki,a teraz uciekam do spania:)mam nadzieje,że wróci wszystko do normy...

hej liwio miałaś nie wdawać w dyskusje!!!! po prostu nie zwracajmy uwagę na te pomarańcze!!!!!i w końcu odpuszcza!!!!!!!!

Gość skazany na smierc......
Ten topik i tak juz jest skazany na smierc. Jak tu zostana rozwali go ta wariatka mama Nikolki ;-) ktora juz pod kilkoma nickami tu pisze. Jak pojdziecie na prywatne forum to was jest tak malo, ze topik po prostu wczesniej czy pozniej padnie (wczesniej niz pozniej :D) A jeszcze jak wezma ze soba mame Nikolki :D Tam bedzie mialo pole do popisu dopiero. Skazany topik na smierc, same wpuscilyscie morderce :D w swoje progi. Haha!

stelka, ale sama niedowiarku nie chcialas wczoraj mnie tutaj w dupie to mam,jak nie chcesz ze mna pisac to twuj problem nie lubie takich zadufanych w sobie dziewczyn co ty myslisz ze lepsza jestes ode mnie, no bo ja sadze ze gorsza raczej

tak zgłosiłam go do skasowania,przez calą zaistniałą sytuację nie odzywa sie tu ponad połowa naszych stałych dziewczyn,a szkoda bo bardzo mi sie milo z nimi pisalo.nie bede sie tu poddawac terrorom jakis idiotek.wiem ze nie powinnam tu wczoraj sie wdawac z nimi w dyskusje. nie mam jednak zamiaru sie zastanawiac na wlasnym topiku czy moja kolezanka jest prawdziwa czy moze ktos sie pod nią podszywa-tylko na kaffe jest taka porąbana mozliwosc.zamiast sie skupic na milych rozmowac ciągle sie zastanawiam kto mówi prawde. ja wybieram inne forum poprostu,nie prywatne ale inne,pisalam/piszę na wielu i nigdzie nie dzieje sie tak jak tutaj-to o czyms jednak swiadczy. DO NASZYCH STALYCH DZIEWCZYN,KTÓRE BYLY Z NAMI OD POCZĄTKU- KOCHANE DAM WAM ZNAC JAK TYLKO ZORGANIZUJE NOWE MIEJSCE.

NOWE FORUM GOTOWE-DZIEWCZYNY KTÓRE CHCĄ SIE DOŁĄCZYC WIEDZĄ GDZIE MNIE SZUKAC.DOSTANIECIE NAMIARY. TAM JEST MIŁO I SPOKOJNIE,NIE MA MOZLIWOSCI ZEBY KTOS NIEPOWOŁANY SIE WTRĄCAŁ I WYZYWAŁ.CZEKAM TAM NA WAS!!!!!! MARTYNA DZIDZIA MAM SYNKA N FANTASTIC GIRL PUOR PUOR STELKA27 SELENA1515 2+1 YA 26 MAMANIKOLCI NIUNKA82 BOUBZILLA AGAWERKA KWITTD Jesli kogos przegapilam-poprostu piszcie do mnie prywatnie!!!

ktos sie podemnie podszyl zeby wam rozwalic prwatny topik Kochane to co pisane bylo z mojego nicku to nie ja dzisiaj po 7 ...

Tez chetnie bym z wami porozmawiala ale ja nie wiem jak wejsc na to prywatne formu prosze powiedzcie jak ... chyba ze juz nie bede mile widziana.

CZEKAMY TAM NA WAS JUZ Z MAM SYNKA :) DZIEWCZYNY PISZCIE DO MNIE LUB AGI!!!! KILKU-DO KTÓRYCH MIALAM ADRESY WYSLALAM NAMIARY NA NK.CZEKAMY :)

Szkoda:( Bo chcialam pogadac tak normalnie bez wyzwisk . tutaj nie znam prawie nikogo i jedynie pzez neta moge z mamami porozmawiac o dzieciach i nie tylko ale Ok rozumiem ze sie boicie ze wprowadze jakies zamieszanie ... Dziekuje dziewzyny fajnie mi sie z wami wczoraj rozmawiało. Pozdrawiam

magdalena na forum na które sie przeniosłysmy jest taka główna zasada-jak spiskujesz,wyzywasz,czy kombinujesz za duzo to wylatujesz i to nie ja okreslam te zasady a normalni moderatorzy. decyzja o tym czy mozesz z nami tam pójsc nie zalezy ode mnie tylko od wszystkich dziewczyn.zaczekaj troche,byc moze sie zgodzą i razem podejmiemy taką decyzje.dam ci znac na gg.narazie dziewczyny dopiero sie tam logują. mam nadzieje ze nie jestes zdziwiona.poprostu faktycznie duzo niejasnosci związanych z twoim nickiem i wczorajszą aferą.okazuje sie bowiem ze kilka dziewczyn na forum chcialo z nami pisac a czesc robila afere i wszystki okazuje sie mają 10mczne dziecko-nikole.stąd nasze podejrzenia i nieufnosc.

i najwazniejsze-tam nie ma mozliwosc sie pod kogos podszyc-zaaaaa duzo zabezpieczen :) stąs atmosfera jest o niebo lepsza niz tu! mam nadzieje ze dziewczyny tez sie przeniosą :)