Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy w życiu tego nie zrobie

Nigdy się nie ożenie!!

Polecane posty

Kończe 3 kierunek studiów. Mam mnóstwo możliwości, dobrą prace(żyje właściwie tylko nią) i ostatnim już w moim życiu kierunkiem studiów(teraz tylko będę uczył się na studiach podyplomowych). Seksu nie mam ale za to mam inne przyjemności: książki, telewizja, komputer, jazda konna, basen, wspinaczka i nie mam czasu na kobiety

Gość luska.s
fajnie

Gość odludkowa
i bardzo dobrze

Gość w zyciu nie możesz być
niczego pewnym poza śmiercią i podatkami

Gość MALIBU***
oj..długo to ty tak nie pociągniesz :)

Gość A ja się ożenię z Marlenką
ewentyalnie z Agnieszką, sobowtórem Marlenki,jeżeli nie wyjdzie z Marlenką a Agnieszka będzie mieć dość męża. I będziemy piękne córeczki blizniaczki.

Nie jestem "pedałem" po prostu żyje tylko dla siebie, nie chce spędzić z kimś życia tylko sam. A gdy druga osoba dostanie dajmy na to raka? to co ja biedny bym począł, pewnie bym musiał się nią opiekować a to nie na moje nerwy, bo ja jestem sam sobie. Nie mam przyjaciół, mam tylko kilka znajomych z którymi utrzymuje minimalny kontakt tylko wtedy gdy się nudze. Moi rodzice mówią mi że najwyższy czas bym sobie znalazł dziewczyne ale ja im mówie by dali mi spokój i odczepili bo to nie ich życie, tylko moje.

Gość maszracje
wcale sie nie dzisie autorowi,widze ze coraz wiecej osob wybiera zycie singla,to co teraz laski wyprawiaja zreszta faceci tez to ludzkie pojecie przechodzi,ja wierze ze samemu mozna tez byc szczesliwym

ee tam rak to nie problem, oddałbyś do hospicjum , zadbawszy wcześniej o przepisanie majątku. i znalazł nową. a z tym rakiem to nawet dobrze bo to zawsze nadzieja na zmianę na lepsze a i na uwolnienie się jak się ktoś zniewolił.

I to jeszcze jak szczęśliwym. Mając własne mieszkanie, nie musząc znosić niczyich humorów i cały czas myśleć tylko o sobie. Poza tym zakładnie rodziny nie jest moim celem, mam duży apartament, świętną prace i własne przyjemności które już tutaj wymieniłem. Licze się tylko ja i zawsze tak już będzie.

Uważam że przed ślubem potrzebna jest intercyza, bez tego ludzie nie powinni zawierać ślubu. Oczywiście ci ludzie którzy mają pieniądze, bo jeśli nie mają to po co się żenią?:D Kiedyś moja ciotka rozśmieszyła mnie tekstem "lepiej nie miec nic do garnka włożyć, a mieć rodzine i wychowywać dziecko":D

Gość MALIBU***
ile masz lat chłopczyku?z 17 ?

Gość xp xp xp windows
a nie brak ci czułosci? ile już jestes "sam"? pytam z ciekawosci.

Nie! nie 17!. Mam 26 lat. I jestem w trakcie kończenia swoich studiów. Co tutaj ma wiek do rzeczy? ja nigdy nie interesowałem się płcią przeciwną, swoją też nie? zajmowałem się sportem, komputerem, oglądaniem telewizji i nauką.

Gość piczkaxxxxxxxxx
ja tez za maz nie wyjde ale chlopaka mam i czasem milo sie do niego prztulic:P poza tym to jestes egoista :classic_cool: a znoszenie czyichs humorów , no coz zycie , przynajmniej sie cos dzieje :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
i pewnie jestes prawiczkiem :classic_cool:

Ja jestem od zawsze sam, czułości mi nie brak, nigdy o tym nie myślałem, całe życie byłem skupiony na sobie. Niby rodzice uczyli mnie że założenie rodziny jest najważniejsze w życiu, liczyli że w trakcie studiów czy po kogoś poznam ale mnie to nie interesuje.

Gość xp xp xp windows
no cóż taki masz charakter ;). Jeśli chcesz tak życ to proszę bardzo :P ale z tym egoistą to mają rację - może chociaż zapisz się na jakis wolontariat albo cos by zrobic coś dla innych?

Gość Głos z dupy
A jak sam zostaniesz na świece i zachorujesz na raka dajmy na to ?

Gość xp xp xp windows
głos z dupy - pewnie zaplaci za prywatną opiekę skoro ma tyle pieniędzy ;)

Gdy zachoruje na raka to będzie przynajmniej mnie stać jak ktoś tutaj już napisał na prytwatną opieke ;)

A teraz zasadnicze pytanie, marny prowokatorze. Co niby mnie to obchodzi? A nie żeń się, ja np nie zamierzam brać trucizny do ust. Ale nie zakładam z tego powodu topiku. Masz nadzieję że ktoś cię tu przekona? Jesteś durniem. :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
i wtedy pozansz przemiła pielegniarke i sie w niej zakochasz z wzajemnoscia , potem wezmiecie slub i cala twoja teoria zyciowa legnie w gruzach :classic_cool: tak sobie gdybam :classic_cool:

Gość xp xp xp windows
nigdy w życiu tego nie zrobie - wiesz zastanawia mnie czemu chcesz wszystkim oznajmic o tym jaką drogę w życiu obrałes? ;) większosc ludzi nie akceptuje singli z wyboru :P