Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężarna .

Zaszłam w ciążę !!!!! SKANDAL !!

Polecane posty

Gość ciężarna .

Dziś zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny ! Nie wiem jak to się stało.. kompletnie nie wiem. Przecież biorę pigułki. Mimo tego, że mam 22 lata nie mogę pozwolić sobie na dziecko. Nadal się uczę. Jednak "pozbyć się dziecka" nie wchodzi w grę ! Nie ma takiej opcji. Mój chłopak ma 25 lat. Pracuje. Czy jest możliwość na to aby pogodzić szkołe z wych dziecka ?

Gość jest i to bardzo
kolezanka wychowuje samotnie dziecko zaszła w średniej i studia skończyła

oczywiscie ze jest mozliwosc, trzeba tylko chcec. a co do pigulek to jest mozliwe. moja kolezanka tez tak miala i w klasie marutalnej urodzila synka. teraz sie nie uczy ale to raczej kwestia chęci bycia z dzieckiem i finansow niz braku czasu na wszystko.

jak najbardziej jest mozliwe pogodzic studia i dziecko nie martw sie, ale najpierw idz do lekarza i spr jeszcze raz czasem testy sa omylne nie zapomnialas pigulki?

Gość to wszystko zależy...
Nie jesteś nastolatką, więc z pewnością rodzina Ci pomoże :) i chłopak. Zdarza się, że i przy pigułkach dziewczyny wpadają, w końcu 100 % pewności daje tylko celibat :)

Gość ciężarna .
nie nie zapomniałam. Ja już kocham to dziecko i tak jak w tytule że napisałam SKANDAL nie znaczyło że dlatego że dziecko tylko o tą szkołe się martwię. Tak szczerze mówiąc to cieszę się że bede mama i moj chlopak ze zostanie tata. Planowalismy slub za 2 lata ale mozna go troszke przyspieszyc :)

Gość pigułki nie sa 100%
pewne ato od boga zalezy a niee od ciebie