Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I gor my life again 28

Moj maz chcial dziecko a ja poszlam na skrobanke. Powiedzialam mu ze ronilam

Polecane posty

Szczerze mowiac jakos nie mam wyrzutow sumienia. Jestesmy od 3 lat malzenstwem i uwazam ze to za wczesnie na dziecko. Dobrze zarabiam i lada moment spodziewam sie awansu A za samo wyskrobanie nie zaplacilam tak duzo

Gość ciężarna .
sory ale jesteś idiotką ;/ jak mogłaś zabić niczemu winne stworzenie ? wyrodna matka ;/

Gość radiotopten
pani się naoglądała "Bez śladu" za dużo..

jak nigdy nie klne to jestes pojebana, i myslisz ze on sie o tym nie dowie, zabilas jego dziecko kretynko i swoje przy okazji, jestes morderczynia. serio - to spiepszylbym ci zycie za to co zrobilas i po twoim ip dojde kim jestes i zrobie to. pomyslalas o tym ze mozesz juz nie zajsc w ciaze, maz bedZIe cia namawial do leczenia, wkoncu pojdzie tez do lekarza a lekazr mu powie ze usunelas, klamstwo ma krotkie nogi a ty zrobilas rzecz okropna, rzucam na ciebie klatwe za to zebys byla nigdy juz nieszczesliwa , ty suko

przeczytajcie artykuł w najnowszym Wprost , ja tam nie potępiam autorki ( o ile to prawda ) niektórzy nie marzą o dziecku i nie powinni mieć dzieci, cieszę się że zabieg przebiegł bez powikłań

Gość do krystian zet
To rzuc też na mnie klątwe żebym wyzdrowiał:(

ale zastanawiam się po co to napisałaś, to nie jest powód do chwalenia się, szokujące to też nie jest....

przy okazji wyskrobali mi mózg, za to już nie płaciłam to było gratis zresztą lekarz powiedział że niewiele tego było więc dodatkowo ode mnie kasy nie weźmie :O

Gość kalafior, ...
A CO TO JEST ronilam??? KUP SE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY, potem pomyśl o tym że facet się dowie, i odejdzie, co wtedy, wiesz że po skrobance może się okazać że nie będziesz miała dzieci ??? ???? ?? ??? ??? ????? ????? ???? ????? ????? ??? ??? ?? ?? ???? ???? ???? ??? ???

Gość cerazette..cerazette
jezeli uprawiasz sex spontaniczny bez zabezpieczenia a dzieci nie chcesz miec to sie wykajstruj lub wez zastrzyk na 3 miesiace. Lepsze to niz zabijanie dzieci bo ci sie nie chciało pigułek brac..skoro on nie chciał gumy..

wolę kupić sobie większe cycki :D i chodzić na solarium niż bachora bawić

Gość od kiedy sie zajmujeszklątwami

Gość abstrahując od prowokacji
to ja bym się chętnie wykastrowała, ale cóż - to NIELEGALNE. Zupełnie jak aborcja. Mamy to w pakiecie.

za pieniądze zaoszczędzone na tabletkach anty kupię sobie też nową szczękę bo ta już wypada i żaden klej nie trzyma :O

nie rob sobie jaj, bo po tym co piszesz to wiem juz ze klamiesz i sie nabijasz z ludzi co napisza, powiem ci jedni, weszlas na mine i ona wybuchnie, a takich rzeczy si nie zartuje i to sie odwroci kiedys przeciwko tobie pizdo jedna

Gość i bardzo dobrze zrobiłaś
:D jedno poj eba mniej:D:D gratulacje:D :O

Gość weż ty już z tymi klątwami daj
se na wstrzymanie, nie widzisz ośle że ktoś tu sie podszywa, durny jesteś idz lepiej po te kiecke dla swojej ukochanej a nie głupoty pleciesz

Gość ojaaaa8jaaaaaaa
ronic to mozna lzy , a jak juz chcesz miec fajne prowo to sie troche wysil