Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwiedźma

wpisujcie się na zlot!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

hej siostrzyczki mój hybrydowy Nimbus 2010 już naładowany. Jutro pełnia!!! Wpisujcie się na listę obecności, kto leci :-D :-D :-D

Gość kalafior, ...
ja miałam miotłę, ale teraz jestem zmotoryzowana i mam ................ .......................... odkurzacz :D

Gość wiedźmy górą
spotkanie na górze wiedźm --- Ślęży na dolnym śląsku???? pamiętajcie o swoich czarnych kotach, księgach z zaklęciami, miksturach

Gość ooołoosow
prykam sobie zdrowo

A ja z innej beczki zanim odlecimy! ILE TEMATOW DZIENNIE MOZNA NA KAFETERII ZALOZYC? Bo zadnego nie zakladalam a mi pisze, ze zalozylam kilka i nie moge :( Do tego chcialam znalesc temat z pomoca na ten... temat i pisze, ze za duzo wynikow, wsciec sie mozna, nie wierze, ze nikt o to nie pytal :( I co robic?

ja sie zapisuje i ugotuje wam rybie oko w zupie :P a jak ci sie pojawia komunikat o 10 zalozonych tematach to usun ciasteczka

Gość jak wpadne na zlot
to wy pouciekacie wiec wole nie psuc wam zabawy :(

sodalite no pisalam ci ze musisz sobie usunac ciasteczka jak chcesz to ja ci moge temat zalozyc..

Gość wiedźmy górą
Wakacje z rodzicami. Razem z bratem (5 lat) siedzimy na ławeczce na górze Ślęży. Wtem na górę wchodzi czarnoskóry ksiądz oraz kilka zakonnic. Mały zaczyna rzucać podejrzliwe spojrzenia na duchownego. Na co mama pyta brata, wskazując na księdza: - Piotrusiu, a kto to taki? - Diabeł - odpowiada brat.

Gość prawdziwny zlot powinien
odbyc sie na LYSEJ!!!! juz wygrzebuje mopa😠

Dziekuje, zalozylam, jakby ktos chcial sie pozbyc milosci do papierosow to: "wczoraj uprawiajac sex, do pokoju weszla jego mama " Weszła do pokoju uprawiając seks?

Duszku, zajrzyj na temat ktory podalam, wejdz na strone, rozejrzyj sie po Ksiedze Gosci, nie napisze nic nowego ani madrzejszego od tego co tam zostalo napisane.