Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kl;asdksdjsduisd

DUKANKI-prosze o pomoc:)

Polecane posty

Gość kl;asdksdjsduisd

Witam jutro zaczynam diete dukana,jest chyba moda na ta dieta,nawet w twoim stylu jest o niej artykul,ale nie o to chcialam pisac. prosze powiedzice mi co znaczy chudy nabial jakie moge jesc kefiry,maslanki i jogurty,bo tyle tego jest ze nie wiem:/ co wybrac

Gość kl;asdksdjsduisd
ale nie ma takiej inforamcji na etykiecie,nie na kazdej

musisz wybierać produkty które posiadaja taką informację z tego co ja pamietam to na większości produktów podana jest zaw tłuszczu, pewnie nei zwracałas na to uwagi :)

Gość kl;asdksdjsduisd
to super,ale sobie przypominam z\e sa takie inforamcje jutro zoabcze w sklepie a jakie wedliny kupujesz,czy moge jesc sopocka,drobiowa?moze podasz mi przyklady dokladen co jadlas:)

Gość kl;asdksdjsduisd
szkoda ze nikt nie pisze,myslam ze jest duzo dukanek,a moze i jest tylko spia,nie wiedzialam ze to juz tak pozno,ja tez ide spac,jutro do pracy na 8,jutro moze sie wiecej dziewczyn odezwie:)do jutra

Witam serdecynie. Pozwolcie Panie ze sie przylacze. Tez szukam diety dla siebie. Troche mnie przeraza ta dieta ale postaram sie wytrwac. I od 25.XIII zaczynam: Mam nadzieje ze zanjde w was oparcie:)

Gość kl;asdksdjsduisd
czyli co tak jak ja,jutro jest 25 i ja tez zaczynam

Gość kl;asdksdjsduisd
a co bedziesz jadla na tej diecie,oczywicie wiem co sie je,tylko boje sie ze bede jesc zle jogurty,wedliny i inne rzeczy,nie obawiam sie o ryby,chodz tak bede je jadla tylko jak bede miala wolne i wieczore,a reszte nie wiem jak i co wybierac,nie wiem jakie wedliny moge jesc,jakie jogurty,kefiry,maskanki,

ja wam powiem tak: ja ogólnie nie jestem fanką tej diety, więc też bym się nie chciała tu mądrować. dla mnie to dieta dla superwytrwałych ja byłam na niej 2 tygodnie tylko i schudłam aż 7 kilo ale chyba dlatego że w pewnym momencie przestałam jeść bo brało mnei na wymioty jak widziałam kefir , maślanke albo kurczaka :) szczerze powiem że schudłam 30 kg na diecie montignac i uważam że jest o wiele lepsza ale nie o tym watek :) jesli chodzi o wędliny to ja jadłam wszystkie drobiowe, kompletnie wszystkie , pakowana czy na wagę nie ważne.

najbardziej na tej diecie denerwowało mnie to że nie można używac oliwy nawet z oliwek. stosowałąm parafinę ale dziś na samą myśl o niej :( pamiętajcie o wynikach z krwi!

Gość kl;asdksdjsduisd
,dziewczyno kochana,no wlasnie ja nie potrafie schudna a mam 12 kilo do dchudniecie,tyle razy co ja probowalam i po paru dniach znow objadanie sie slodyczami slodycze to moja zmora,nie wiem co mam zrobic by przesatc je jesc,jak ich nie jem to chudne momentalnie

Gość kl;asdksdjsduisd
wlasnie sprawdzilam ta twoja diete,tez opatra jest na bialkach weglowodanach,ale jest bogatsza niz dukana

powiem tak... narazie szukam odpowiedniej diety dla siebie. mam tak ok dychy do zrzucenia. mysle ze warto sprobowac po tym co pisza dziewczyny w innych tematach dotyczacych tej diety jest w miare dobra... jutro wybiore sie na zakupy i zrobie zapas na kolejne dni.

efekty dają moim zdaniem obydwie diety ale dieta montignaca jest dla mnie przyjemniejsza - ja na niej gotowałam takie potrawy że rodzinka się zabijała :) ta białkowa trochę dziwna- ta cola zero i słodzik :( a słodycze :) to i moja zmora - ale dodam też że na montigniacu desery także smaczniejsze i czekolado gorzka 70 % dozwolona a jak mi mąż zrobił bezy na dukanie to myślałam że zwyczajnie zwymiotuję- wszędzie ten słodzik :(

Gość kl;asdksdjsduisd
zobacze jak pojdzie ze mna,juz nie moge sie na siebie patrzec:(

powodzenia :) też jestem obecnie na diecie :) nawet nie wiem juz na jakiej :) tak mi metabolizm zwolnił że jem jak wróbelek a i tak nie chudnę :(

ta druga dieta o której pisała koleżanka wyżej mnie zainteresowała... poczytam o niej trochę i zobacze które będzie mniej męcząca... bo przecież nikt nie lubi się katować. Osobiście wolę schudnąć ale w przyjemny sposób.

Ja byłam na tej diecie , ale też nie wytrwałam... Tzn ukończyłam fazę I ;) w 2 dni schudłam 3 kg i miałam zamiar kontynuować, ale nie dałam rady. W sumie do zrzucenia nie miałam dużo. No ale też uważam,że ta dieta jest monotonna. Ja po paru dniach już miałam dosyć i nic mi nie smakowało. No ale fakt faktem, że jest efektywna ta dieta.

zastanawiam sie jeszcze nad kopenhadzka chociaz ta jest przygoda na dwa tyg a potem to juz samemu trzba sie pilnowac, niestety u mnie tak jest ze jezeli nie mam czegos rozpisanego na lodówce zapominam sie i wracam do starych nawyków. Hymmm... sama nie wiem co robic teraz. Dukan to dobre rozwiazanie ale jest tam tyle rzeczy ktorych wczesniej do ust bym nie wziela...

Gość skoro czytałaś w TS
artykuł o tej diecie, to raczej powinaś ją olać.... albo jeszcze raz przeczytaj ze zrozumieniem... najważniejszy fragment to ten, w którym lekarz mówi, że są już ofiary tej diety....

Gość moim zdanie ta dieta jest dobr
a a wiadomo ze kto sie nie bedzie pilnowal i jadl dalej duzo to przytyje po diecie,wiec nie ma co sie glowic,zawsze mozna sprobowac

Gość jak tam dziewczyny
zaczelyscie dzis diete

Gość ja nie czaczelam,mam wiele
watliwosci:(

witam :) jestem dukanką juz dwa miesiace i schudlam 13 kg :) wiec jak macie watpliwosci to pytajcie... dla mnie ta dieta to istny cud,to dieta wprost stworzona dla osob ktore kochają jeść!!!!! dla tych co nie maja silnej woli ...to odradzam ja sie na te diete przygotowywalam ok 2 lata ale jak widac jestem w zupelnosci przygotowana z wynikiem juz bardzo kuszącym :) mam jeszcze 16 kg do zrzucenia ale nie zwątpie bo to dieta nie glodzeniowa i warto chudnąć!!!!!! :) polecam :)

to nie tylko jedzenie nabialu,to rowniez miesko i nne urozmaicone potrawy ktore sa nawet lepsze i zdrowsze od tych co jedlismy przed dietą!!!!! to kwestia przyzwyczajenia sie do nowego zarcia ale tez zdrowego! a dla tych ktorzy maja slabą wole to polecam inną moją diete czyli ograniczenie sie tylko w jedzeniu plus stosowanie ziol FISIO DIOUR tez polecam :) i tez skutecznie choc wiem ze ta dieta dukanowska jest lepsza :) ale to juz wasz wybor :)

Gość kochana nastko
mozesz mi powiedziec jakie jesz produkty,doklasnie jakie kefiry czy jogury kupiuesz i jakie wedliny,dokladnie mi chodzi o nazwe dziekuje z gory

kefiry i jogurty 0% albo ostatecznie do 3 % tluszczu,poza tym serki wiejskie kupuje z firmy piątnica takie 3% tluszczu,twarogi chude i jajka w kazdej postaci ale smazone bez dodatku tluszczu,mieso chude wolowina drob krolik konina indyk kurczak ale np z udka zdjac skorke bo jest kaloryczna/

Gość gość
dziewczyny polecam Wam stronkę slank pl naprawdę motywuje i pokazuje jak schudnąć bez efektu jojo nie jest to spam ani nic po prostu chcę podzielić się swoim odkryciem :) sama gubię kilogramy i to całkiem skutecznie :) zapraszam :)