Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 25ooooo

mój facet zapomniał o moich urodzinach

Polecane posty

jestesmy razem 7 m-cy jest ok. od lutego ale jak był dzien kobiet nie dał mi żłamanego kwaitka, tylko zadzwonił i złozyl zyczenia..bo był w pracy do 22 cos o imieninach zapomniał..inaczej nie uznaje tego swieta a dzis mam urodziny i gadalismy na gg jak gdyby nigdy nic i cos sie pytał co robie itd powiedziałam ze siostr do mnie wpada nic nie powiedział..zapomniał... chyba z nim zerwe

yppppppppppppp

Gość piczkaxxxxxxxxx
skąd ja to znam :classic_cool: moj sie kapnął o godzinie 16 a liczylam na smsa z samego rana ale widac tak faceci o nas mysla :P ps. nienawidze dostawac kwiatkow i jak ktos mi je daje to je bezczeszcze :classic_cool:

Gość A ona nie ma wacka
Dziewczyno my nie możemy z ciebie decydować czy masz z nim zerwać czy nie, to ty wiesz jak bardzo tobie na nim zależy i jak mocno go kochasz. To że zapomniał o twoim święcie nie jest miłe, ale może ma jakieś zmartwienia na głowie i to stąd. A co do imienin mam tak samo, nie uznaje tego święta, co prawda mojej żonie składam życzenia w jej imieniny ale sam swoich nie obchodzę i nie wymagam tego od innych.

Gość każdy powód dobry
zerwij zanim zapomni o następnych...

fdfvdgfbd

Liczyłam na kluczyki do sportowego samochodu. Sknera :O

podszywy

poza tym jestesmy razem 7 miesiecy i nigdy nie usłyszałam słów kocham...od niego i czesto sie zastanawiam czy mnie kocha.. w ogóle czy ni ejstem zapchaj dziurą i dlatego w takie dni.. jest mi jeszcze bardzij przykro dodam, ze na poczatku zwiazku miał watpliowsci itd. po roztsaniu z była,byli razem wiele lat a ona go wych*jała . miał ciagłe wahania ale ja walczyłam... bo mi na nim zalezał bo to fajny facet w któym sie zakochałam dodam ze mój pierwszy jednak z czasem ejgo sosunek do mnie sie zmineił.spedzamy ze soba prawie kazdy dzien, czesciej sie przytulamy cąłujemy no jest zdecydownaie inaczej ale nigdy nie powiedział mi czegos co by potwierdziło to, że ejstem dla niego kims waznym... dlatego mysle ze nie ejstem

uooooooopppp

napisanie własnych myśli pomaga nam uświadomić fakty.Sądzę,że nawet zabiegany facet jak chce to pamięta o dnaich ważnych dla ukochanej osoby, bo mu na niej zależy.Nie szukaj mu wytłumaczeń, zerwij z nim, bo może tylko na to czeka nie chcąc Cię zranić,bo przecież był pierwszym, przykro mi

Gość onlu meeeeee
mój myślę ze nigdy nie zapomni, bo mam urodziny dzień po jego urodzinach :) ale nie przejmuj sie, kazdemu się może zdarzyć.. ja np nie mam pamięci do żadnych dat i ciągle zapominam o urodzinach znajomych.

Gość uwaga pisze facet
Normalne. Ja pamietam daty tylko swoich urodzin i imienin. Urodzin tylko dlatego, ze czasem w jakis formularz wpisac trzeba (dwa lata temu pomylilem sie:)a o moich imieninach to mi kumple w pracy przypominaja (wypic by ch.. chcieli). Siostra i matka to juz przyzwyczajone, dziewczyna pierwsze dwa lata obrazala sie a teraz przypomina mi tydzien przed.