Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaaaa jednaaaaa

jak zdobyc haslo do gmaila mojego narzeczonego?

Polecane posty

Gość takaaaa jednaaaaa

podejrzewam, ze moj narzeczony moze miec kontakt ze swoja byla.prosze, znacie jakis sposob na sciagniecie hasla na jego gmaila, lub facebooka? od razu mowie ze nie mam dostepu do jego kompa wiec to odpada.

Jest pewna metoda, napisz rozbudowanego e-maila do obsługi gmaila, odeślą Ci hasło do jego konta. Skorzystałem z tej opcji rok temu, po uzasadnionych podejrzeniach, że moja dziewczyna puszcza się z typkami z sympatii.pl, zaledwie po dwóch dniach serwisanci przesłali mi jej dane dostępowe.

Gość takaaaa jednaaaaa
wieczorami razem z moją siostrą i kuzynku szwędamy się po wsi i eksponujemy najnowsze ubrania zakupione w szmateksie , ostatnio moja kuzynka założyła różowe majciochy i czarne leginsy oraz kapelusz z koronką bardzo ładny i nie rozumiemy, dlaczego kierowcy TIR-ów trąbili na moją kuzynkę , jestem zazdrosna :(

Gość takaaaa jednaaaaa
Szpetny, ale co mam w tym mailu napisac?:) Nie powiadomią go ,że prosiłam o jego hasło?:)

Gość jjd
Szpetny---jak to możliwe?mam pocztę na gmail :O

Gość do szpetny
co ty piertolisz

W moim wypadku wszystko odbyło się bez wiedzy dziewczyny. Co do maila, ja opisałem dokładnie sytuacje i moje podejrzenia, ważne są szczegóły, podejrzewam, że nastąpiła w jakimś stopniu weryfikacja serwisantów. Poruszeni problemem podali te dane.

Gość takaaaa jednaaaaa
dal mi kiedy wszystkie swoje hasla, i mialam je przez ponad rok,ale wkurzyl sie ze tam co chwile wchodze i sie wkurzam o jakies glupoty i zmienił:/ a teraz mowi ze mi da jak ja mu dam swoje, a ja nie chce:P nie, ze go zdradzam, ale jakos tak po prostu nie chce zeby mial moje hasla:)

Gość bioton
nic nie rozumiesz, on poszedł do byłej narzeczonej aby się rozmówić i odzyskać pierścionek zaręczynowy , który zapewne pójdzie do przerobienia u złotnika , jaki masz obwód palca ?

Gość bioton
Szpetny ogromny szacun , jestem pod wrażeniem, również uważam, że autorka tematu powinna spoko wybłagać od admina wszelkie loginy i hasła osoby poszukiwanej , jasne że powinna napisać prośbę :)

szpetny ty chyba sobie jaja robisz. napisales, ze masz podejrzenia, ze twoja laska sie puszcza i dali ci haslo??????????? :o kurwa ja bym ich do sądu podała :o

Gość takaaaa jednaaaaa
hehe, z tym pierscionkiem to raczej nie,bo ja juz dostalam swoj kilka miesiecy temu:)

Gość takaaaa jednaaaaa
a nie znacie jakis programow do tego? ja slyszalam ze jest cos takiego ze wysylamy komus linka a jak go otworzy to przysylaja nam sie jego wszystkie hasla

Gość bioton
gdybyś chciała autorko sprzedać pierścionek zaręczynowy to bardzo chętnie kupię, zbieram pierścionki zaręczynowe i już mam fajną kolekcję ponad 1000 sztuk , zbieram dla zasady, facet podarował kobiecie pierścionek ale kobieta nie chciała faceta, więc pierścionek zamiast oddać facetowi to sprzedaje a ja kupuję do zbioru :)

Gość takaaaa jednaaaaa
nie dziekuje, nie skorzystam:) poza tym watpie ze masz akurat 10 tys na zbyciu:D prosze, pomozcie mi z tym haslem!