Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

no i warto czekać czy nie?

Polecane posty

ja tez czekam na świt uwielbiam kiedy to ja czekam na słoneczko a nie ono na mnie :-)

a masz coś wspólnego z Harleyem czy to tylko nick...bo ja kocham motoryzację... :-)

ja mam jawkę 50 typ 20...lubię ją ale za często strzela fochy...no i rajdowego malcika z silnikiem 1,2 MPI 85 koni co co się znają to wiedzą :-) a tak to mi z motorów podoba się Triumph Rocket 3...to jest to silnik 2,3l 200 Nm obrotu...i te 135 kucyków...na jedynce jeździ jak traktor bez gazu...

zdarza mi się...ale co ja zrobię że to kocham a na ten temat nie ma wątków :-(

:D Auroton, czyli czadu dajesz na polskich drogach? Pies, a gdzie sa takie stacje paliw 'Husky'? Ja tez swiatowy.

no tóż pytasz...czadu jak się tylko da...ja niemam prawka mam 17 lat...ucze sie mechaniki... a maluszka od podstaw zrobiłem sam wraz z klatką silnikiem itp...8 miesięcy roboty ale się opłaciło...mina wyprzedzanych gości spod świateł bezcenna...buraki w calibrach i golfach ;-)skrzynię krótko zestroiłem wyciska około 170...ale spod swiateł do dwójki idę równo z cbr 600 kumpla...

ja tankuję tylko a shell v power to jest benzynka bodajże 100 oktanów...a czasami do malca doleję avgasu...to wtedy jest ogien

Dobra, dzieciaki! Zbieram sie! Milo bylo pogadac. Dziela nas pewnie tysiace kilometrow i kilka godzin roznicy. Obowiazki czekaja!

No jezeli nie Austria to jeszcze bym obstawial Skandynawie. Dobrze mysle?? Jeszcze na to mi odpowiedz i uciekam.