Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

no i warto czekać czy nie?

Polecane posty

bez adrenaliny nie ma życia a nawet przy 130 na dużej płycie nic się nie stanie...a dacha nie zaliczę przy tej predkości bo zawieszenie sklepane i porobiona belka skrętna... <stopka></stopka>

tez mnie czeka los samotnika z wyboru 😭 czuje w trzewiach:P a pisze sobie z warzawy

na tzo czekam? no wlasnie tak sie sklada, ze na kogoś zza atlantyckiego.. hehe:P wspominałam już, że mam suabość do motocyklistów? :classic_cool:

w san diego? a to dawno temu na wymianie z gimgówna byłam :P

No i czekac warto. Jednak sie dowiedzialem. Andrzeju, Andrzeju, Ty sie nie wymadrzaj. Mnie tam jeszcze nie bylo a i o Husky'ch slysze raz pierwszy. Pies, a Ty mi mozesz pomachac lapka na drodze. :D Mnie motocyklistki nie rajcuja. Zbyt dlugo w tym siedzialem i sie napatrzylem. Teraz machina stoi sobie i odpoczywa, ma mala emeryture a jak chce to gonie po swiecie. Ale o stacje Husky'ch nie zahaczam.

Husky i Mohawk razem sa! Harleyowiec....nasza Husky tyz nie byla a wie:D Ja nie motocklista.....ja jezdze autobusem.....dlugi,czerwony i czesto staje....kumasz??:P:P <stopka> </stopka>

nie wiem, nie jestem "motocyklistką" pletzaczki też cie nie rajcują? to juz nie nasza wina, ze pasztety ze sobą woziles :classic_cool:

ja tez jestem motocyklistą...mam 35 letnią jawkę i zajebisty helmut na łeb typu orzeszek...i co tez bedziesz teraz miała do mnie słabość??? :-)

Andrzeju, Andrzeju, czyzby GB??? Ja to chyba juz na tym forum zostane do rana. Ale nie, powaznie, trza sie zbierac.

tez sobie dodam do ulubionych i bede ty wpadać. intrygujesz mnie... ale nie mysl sobie, ze się polubimy :classic_cool: adaś, w ramach wiekowych sie nie łapiesz, no i nie moglabym ciagle sluchac o tych samochodach i wyczynach fiatem 126p!