Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona:(

blagamy o pomoc

Polecane posty

Jestesmy młoda para ktora ma teraz bardzo trudny okres w życiu,maz stracił prace z powodu redukcji etatu a ja sama nie jestem w stanie płacic za mieszkanie 31 sierpnia...pozostaniemy na bruku...nie mamy dokad pojsc ale nie mamy także pieniążkow żeby zapłacic 1000 zł na pokój może ktos z Panstwa posiada dom i nieuzywany pokoj moze byc skromnie umeblowany...możemy sprzatac kosic trawe ja moge ugotowac pyszny obiad i ciasto...wiemy ze nic nie ma za darmo wiec moglibysmy zaplacic jakies pieniazki za ten pokoj tak maksymalnie 500 zł....kiedy sytuacja nasza sie poprawi normalnie mozemy placic calość ze wzgledu na miejsce mojej pracy mokotow szukamy pokoju w okolicy zeby dojazd to pracy nie byl dluzszy niz godzina...liczymy na odzew dobrych ludzi

tez kiedys mieszkałam na ślasku ale zamarzylam o warszawie a teraz.....bede mieszkała na cetralnym:(

Może na razie zamieszkaj u rodziny a on u swojej , tylko na okres przejściowych kłopotów z kasa.

ja mam na slasku ale rodzice sami nie maja pieniedzy a maz ma czworo rodzenstwa i rodzice nie moga pomoc ani z zamieszkaniem nawet katem.. bo nie ma gdzie tam mieszkaja 3 osoby w jednym pokoju..tylko sie załamac:(

Ty pracujesz? Pogadaj może z szefowa , moze cos pomogą. Twój na pewno teraz dostanie zasiłek dla bezrobotnego, zawsze jakis grosz będzie. Klikasz z domu?

ja pracuje ale teraz zaczynam nowa prace od pazdzernika tam bedzie dobra kasa ale jeszcze studiuje i musze zapłacic...nie mam skad pozyczyc...a maz dzis idzie w sprawie zasilku ale to nie zmienia faktu ze za tydzien bedziemy bez dachu nad glowa:(

Gość oj dobrze rozumiem...
cholera wspolczuje ;( wiem co to znaczy byc bez kasy i z perspektywa utraty dachu nad glowa..

Gość panienka z okienka 24
są schroniska dla bezdomnych.

schroniska dla bezdomych...mam lzy w ocz\ach jak o tym pomysle juz niewiem co robic sprzedajemy naarzie wszystko co mamy zeby dostac jakies pieniadze...ale co mzona zrobic w tydzien

gazia to ogloszenie z 2008 ale dziekuje

dziekuje za oferte dla seniora ale to praca dla kobiet a ja mam prace i z niej nie zrezygnujr bo mam dobrze platna ale maz nie ma pracy chodzi caly czas i tylko co slyszy odezwiemy sie do pana a maz ma doswiadczenie i w kuchni i w sklepie:( to jest chore

Jesli te ofert nie pasuja , wpisz w gogle : praca z mieszkaniem Warszawa i okolice.

gaziu jestes bardzo pomocna ale ja studiuje tutaj i nie moge sie wyprowadzic chocbym chciala

Akademik dla Ciebie - idź do dziekanatu, a mąz moze te prace na wyjeździe

Gogluj za praca z mieszkaniem, dziekanat -akademik, .....powodzenia , ja spadam.

ja tez musze isc do pracy..potem siade i bede szukala znowu czekam na pomoc

Gość milla -giovani:P
dziewczyny Wy jej szukacie pracy a Ona wybrzydza. więc ich sytuacja chyba nie jest az tak tragiczna jak opisuje. Jesli by tak było, jej mąż wziął by sie chociaz by za sprzątanie ulic, parków na początek a w międzyczasie szukał by czegos konkretnego. Poza tym ciężko mi uwierzyc, ze w Warszawie i okolicach trudno o prace-wystarczy tylko chcieć!

Gość kamusia1938774
Jesteście lenie śmierdzące, nie czekacie na konkretną prace tylko chcecie naciągnąć i liczycie na pomoc finansową! jeśli byłoby tak źle nie miałabyc dostepu do internetu tylko szukalibyście pracy w mieście, dobrze mowi osoba wyżej. W takiej sytuacji robi sie wszystko,wyjeżdza, bierze urlop dziekanski, NIE WYBRZYDZA i przyjmuje jakakolwiek pomoc a ty czekasz na to zeby ktos ci zaproponował pieniadze, oj oszustko, nie kłam!