Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona:(

blagamy o pomoc

Polecane posty

a dobrze szukalas tych pokoi? za 500 zl na pewno znajdziesz, moze maly, moze bez wygod ale bedzie

Gość załamana żona:(
nie wierze w to co czytam ludzie jak mozecie ja zarabiam teraz niewiele a od pazdziernika zmieniam prace teraz place za mieskzanie i nic nie zostaje maz dorywczo tez pracuje ale bywa tak ze nie dostaje za to kasy ..bo nie chca ludzie podpisywac umuw i tyle....naciagac na kase...to straszne ze wiekszosc z was tak mysli pewnie jestescie studentami i wam latwiej o prace bo pracodawcy nie musza odliczac skladek!!! i ja nie prosilam okase tylko jakis kąt maly aby nie isc pod most

Gość do zalamanej zony
kochana nie licz na pomoc tutaj.poczytaj sobie wiekszosc topikow i wypowiedzi.polska to gnijacy od nienawisci twor.az zal ze tez jestem polakiem.wstyd. pokazcie mi chociaz jedna wypowiedz tej kobiety gdzie prosi lub wspomina o pieniadzach-prosi o dach nad glowa w zamian za prace w nim tluki skonczone!

Gość nie taka głupia
Boze, ludzie imają się byle jakich robót by miec z czego życ i za co płacic rachunki a tu Taka jedna pinada wybrzydza. Najlepiej liczyc na gotowe, ze Was ktos do domu wezmie, a cholera Was wie co macie za uszami, i do czego jestescie zdolni. Rozumiem, ze wynajmujecie mieszkanie/dom? I co, nie mozna z włascicielem sie jakos dogadac po ludzku? Pewno zalegacie mu niewiadomo ile i dlatego chce was Wypierdolic na zbity pysk. Jest opieka społeczna-tam sie udaj a nie bierz na litosc tutaj. Ps. Mój brat z bratową dojezdza do W-wy do pracy CODZIENNIE ponad 50 km AUTOBUSAMI i nie kwęka. Nie macie znajomych, co by Was przetrzymali troche? Sranie w banie, ja Ci autorko jakos NIE WIERZE.

Gość nie taka głupia
sprzedaj komputer w takim razie i zapłac czynsz to moze Was nie wyrzucą na bruk