Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka2608

SZOK!!!!własnie się dowiedziałam że

Polecane posty

Gość martynka2608

mój brat za 4 miesiące zostanie ojcem. OMG!!!!!!!!!!! Nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie miał 16 lat. Rodzice są załamani!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smetybg
prowokacja?

Gość martynka2608
niestety to nie żadna prowokacja. normalnie jestem w szoku. to dziecko jeszcze. W ogóle jak oni sobie poradzą skoro wygląda na to że urodzi się. I zostanę z palcem w dupie bo rodzice będą musieli pomagać.

ale dzidzi bedzie slodkie napewno , rodzice teraz sa w szoku i zli ale pozniej nie beda sobie wyobrazac zycia bez dzidzi i ty tez zobaczysz

Gość chaberowe oczy
OMG współczuję :D

Gość martynka2608
no wlaśnie nie bardzo są źli, bardziej zszokowani!!!!!!!!!!!!!!

Gość chaberowe oczy
a ile lat ma przyszła mama ?

podziękuj bratu...widać gdzieś musiał miec upust swoich emocji ale żeby akurat tam no cóż...zdarza sie :-)

Gość martynka2608
nie wiem dokładnie ile ma lat bo jej nie znam ale z pewnością nie ma więcej niż 16.

Gość martynka2608
14 lat

Gość martynka2608
podszywie, 14 lat to raczej nie ma!!!!!!!!!!!!

................,.''.,.''., ................'.,'.,*,.',.' ....................'.,,. ..........(('-"""-')) ............)....-....-....( .........../..(o._.o)_._\ ...........\....(.0.)..._./ ..........._'-._'='_..--'.._ ....../;#'#'#.-.#'#'#;\ ......\_))......'#'.......((_/ ........#.....LUBIĘ.........# .........'#.....CIĘ........#' ........../.'#..........#'.\ ........._\..\'#....#'./../_ ......(((___)...'#'...(___

Słoneczko wstało z łóżka boso i twarz umyło poranną rosą. Wytarło oczka w mały obłoczek i w radosny dzień dało kroczek. Krzyknęło raźnie MIŁEGO DNIA! Tego samego życzę CI JA! POZDRAWIAM SERDECZNIE. CALUSEK ZOSTAWIAM....;**

Gość martynka2608
ty jestes podszywem!!!!! ma 14 lat i nie wiem jak oni sobie poradzą

Gość smetybg
współczuję

__ (:) . . ( .\\|/.)WITAMY ( .().) . . (_./|\\._)SERDECZNIE __ (_.:._) . . $$$_____$$$$_$$$$$______$$ $_$$$____$$$$$$$$$$$$____$$ $$_$$$$$_____$$$__$$$$_$$$ $$__$$$$$$$$_$$____$$$$$$$ __$$$$__$$__$$$__$$$$$____$$ __$___$$$__$___$$$_$______$ $$$_$$$$$_$_____$__$____$$$$$ $$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$ $__________$$___$$$$$$$_____$ $___________________________$ $__Lody_____________________$ $.__________dla______________$ $._________________ochłody___$ $___________________________$ $$_________________________$$ _$$_______________________$$ __$$____________________$$ ____$$________________$$ ______$$$__________$$$ _________$$$$$$$$$$ ___________$_$$$$$ ___________$__$$$ ____________$__$$ ____________$___$ ___________$$__$$ __________$$____$$ _________$$_______$ _______$$________$_$$ ___$_$$_________$$$__$$$ __$$_______________$$_$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Gość smetybg
w końcu ma 14 cz 16

Gość martynka2608
14 jeszcze nie skończone

"...Przyjaźń jest najlepszym lekarstwem na wszelkie nasze dolegliwości. Ona kruszy bariery, które nas dzielą, rozluźnia wszelkie ograniczające nas więzy, przenika jak stare, dobre wino do wszystkich żył życia. Jest poczuciem, że się nawzajem rozumiemy, ufamy sobie i z całego serca życzymy sobie szczęścia!..."

_______$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$__$$$$$$$$?$$ $$$$___$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$ $$$_____$$$$$$$$$$__$$$$$$$$ $$$_________$$$$$____$$$$$$ $$$________$$$________$$$$ $$$_____$$$$$$_______$$$$ $$$____$$$$$$$$_______$$ $$$$___$$$$$$$$$______$$ $$$$____$$$$$_$$$_____$$ $$$$____$$$$$$$$$$____$$ __$______$$$$$$$$____$$$ $$$$$$$__$$$$$$_$$$$_$$$ $$$$$$$_$$$$$$$__$$$$$$$ $$$$$$$_$$$$$$$$____$$$$ $____$_$$$$$__$$$ $__$$$$$$$_____$$$$$$ $_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$__$$ $$$$$$$$$$$$$$$___$$$$$$____$$ _$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$____$$ __$_$$$$$$$$$$$__$$$$$____$$$ __$_$____$$$$$$_$$$$ __$_$___$__$$$$$$$$ __$_$___$___$$$$$$$ __$_$___$_____$$$$$ __$_$___$_____$$$$$$ __$_$___$_____$$_$$$ __$_$___$__$$$$__$$$$ __$_$___$__$$$___$$$$ __$_$___$__$$____$$$$ __$$$$$$$$$$____$$$$$ __$$_$____$$$$___$$$$$ __$$$$$$$$$$$$____$$$$ ___$$$$_$$$_$$______$$$ ___$_$$$$$$__$_______$$ __$__$_______$________$$ __$__$_______$_________$ __$__$_______$_________$$ _____$_______$_________$$ _____$_______$_________$$$ _____$_________________$$$ ______________________$__$$ ______________________$___$$ __________________________$$$

Wpadam do Ciebie By się przywitać, O Twój humorek- zapytać. Czy wszystko dobrze???... Czy wszystko gra???... I Życzyć-Ci... Fantastycznego - MIŁEGO - D N I A.. (.)POZDRAWIAM =.(.)SERDECZNIE;)

Gość Jolka Krzyżówka
no to Twój brat odpowie przed sądem. i Twoi rodzice też...

Gość martynka2608
ja ma 26 a to wcześniej to były podszywy. Ta laska ma 16 lat- właśnie pytałam rodziców bo gówniarz wyszedł wcześnie rano i go nie ma.

Gość martynka2608
mam