Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna panna

do osób rozumiejących sny

Polecane posty

Gość senna panna

miałam dzisiaj sen, że jestem w ciąży i niedługo będę rodzić to była dokładnie sytuacja, że mój chłopak zawozi mnie do szpitala, ja go proszę, żeby ze mną zostać a on nie chce, mówi, że musi iść do pracy i wychodzi, rodzę sama. samego dziecka nie widziałam, brzucha też nie co to znaczy?

Gość senna panna
hej

Gość emuuu
mógł to byc sen z rodzaju proroczych prawdopodobnie zostaniesz samotna matką przytrafi ci sie niechciana ciąża a facet sie ulotni

a ja myślę, że masz wątpliwości co do chłopaka, martwisz się, że nie dość się o Cibie troszczy, i masz obawy, że w przyszłości rodzina będzie na Twojej głowie - on będzie zawsze zajęty swioimi sprawami - praca

Gość emuuu
ja jak byłam w ciaży sniło mie sie ze urodziłam czarnego kota i po latach postanowiłam kupic zwierze wybór padł na kota bo z psem za duzo kłopotów umówiłam sie z przemiłym starszym państwem przez internet którzy mieli chodowle kotów syberyjskich ale nie rodowodowych nie stac mnie była na wydanie 2000zł przemili ludzie zamieszkujacy na skraju lasu ,mieli bardzo duzo róznych zwierząt ,nie widziałam jak te koty wygladaja bo oni nie robili zdjęc i uwazaj zajezdzam do nich pokazuja mi dwa koty takie same czarne z białymi łapkami i krawatem iiiiiiiii koty te były identyczne jak kot z mojego snu kupiłam jednego i jest to najlepszy kocur na swiecie znajomi sie dziwią ze az jest niemozliwe zeby kot zachowywała sie w taki sposób ,nawet rozmawia ze mna po kociemu jak do niego mówie zawsze odpowiada

Gość !!!! k
a mnie sie snila kiedys pewna sytuacja, ktora nastepnego dnia sprawdzilA sie w stu %. zdarzylo mi sie to tylko raz

Gość senna panna
wydaje mi się, że Pirania ma rację..