Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co myśleć

Spóżniający sie okres po tabletkach

Polecane posty

Gość Nie wiem co myśleć

Witam. W niedziele współżyłam z moim chłopakiem i byliśmy zabezpieczeni tzn biorę tabletki. w poniedziałek przestałam je brać bo akurat wypadała mi przerwa żeby dostać okres ale jego nie ma są oznaki boli mnie brzuch lecz nic poza tym pojawiła się tylko białą wydzielina

Gość kinga_tralala
po 1. nie zadręczaj się chorymi myślami o ciąży bo psychika też działa na nasz okres po 2. jeśli po tych 7miu dniach odstawienia nie dostaniesz okresu, udaj się do gineksa

Po to ta przerwa jest taka długa, żeby okres mógł spokojnie sobie przyjść, więc cierpliwości, krwawienie jeszcze nastąpi. To, że najczęściej występuje 3 lub 4 dnia, nie znaczy, że nie może nadejść jeszcze później. Więc spokojnie.

W ogole to rozmawiałam o tym z mamą i z ciotka i koleżanka które również stosowały lub stosują tabletki i wszystkie twierdza ze to stres bo w sobotę miała 18 a teraz jeszcze stres wiadomo przed czym

Ja tez biorę tabletki i jak w poniedziałek biorę ostatnią to okres dostaję dopiero w piątek i tak mam zawsze a tabletki biorę już 3 lata także nie masz czym się zamartwiać.

Rozumiem, ja na początku stosowania tabletek dostawałam krwawień jak w zegarku po 3 dniu przerwy w nocy. A jednego razu mija 3 i 4 dzień a krwawienia nie ma i 4 dnia w nocy dopiero przyszedł. Też się stresowałam. A teraz już wiem, że nie ma na to reguły i krwawienie przyjdzie tylko czasami się zdarza, że później.