Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boubzilla

Poduszka dla malucha????????

Polecane posty

Powiedzcie mi prosze...czy moge kupic poduszke do lozeczka dla mojego 13 miesiecznego syna? On budzi sie codziennie o ok 5 i placze dopuki nie wezmiemy go do naszego lozka! Pozniej rozpycha sie strasznie i kladzie sie na moja poduszke....czy tego wlasnie mu trzeba? Myslelismy ze najzdrowiej bedzie mu na plasko i tak spi od narodzenia...wypowie sie ktos prosze jakie bedzie najlepsze rozwiazanie??? Dodam ze syn robi tak od momentu powrotu z wakacji i tylko kilka razy po godzinnych walkach usanal w lozeczku nad ranem a nie w naszym lozku.

Gość tajasne
synkowi nie chodzi o poduszkę tylko o WASZE łóżko. to że mu kupicie poduszkę nie znaczy że jemu sie odechce sypiac z wami.

To fakt tak wlasnie moze byc...jednak niektorzy rodzica praktykuja poduszke i dlatego zadalam to pytanie.

Gość veroni8884
również uważam że chodzi mu o waszą obecność co nie zmienia faktu że na podusi śpi się milej, więc nie widzę nic złego w kupieniu mu jakiejś małej podusi. Moje dzieci 2,5 i 1,5 roku śpią na takich właśnie poduszeczkach a do tego mają w łóżeczkach po 2 "jaśki" w które się wtulają jak usypiają. oczywiście później jeden ląduję po jednej stronie łóżka, drugi gdzieś w nogach tak że spią na tych właśnie cienkich poduszeczkach

Kupilam mu jasia ale on jest taki nadmuchany ze choc sie do niego tuli to widze ze mu na niej nie wygodnie...gdzie mozna kupic takie bardziej plaskie poduszki?? mieszkam w uk ale mama zawsze moze mi taka owa wyslac.

Gość mama kluchy
mój spi chyba na poduszce od 7 miesiąca, bo też zauważyłam że lepiej mu się śpi na poduszce.

taką poduszkę kupisz w każdym sklepie z wyposażeniem dla dzieci. Ja kupowałam całe komplety poduszka + kołderka, ale może sprzedają osobno

kupilam komplet ale mial tylko koldre...tu w Uk dzieci spia na plasko. Dali do kompletu powoloczke do poduszki ale poduszki juz nie dali.