Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holliespet

przystojniak 34 lata szuka kochanki warszawa

Polecane posty

Gość holliiespet
To podszyw!

czytam tylko z doskoku bo mam na to dziś czas:) a bawię się setnie:))

Gość holliiespet
Wypraszam sobie. Mam męża!

nie wiem czy jest żonaty....ale wszystko możliwe....za to jestem pewna że szuka ładnej zgrabnej najlepiej wyuzdanej takiej z lekka damowatej ku.rwy sexualnie maxymalnie rozbudzonej....coby się nie nudził i miał o czym pogadać w chwilach przerwy na papierosa:)

przerwa na papierosa czyli moment wytchnienia od miłosnych uniesień ps...jeden plus dla ciebie...:)

za młody dla mnie :P a żonaci mają odchyły ,uważają się za supersamców a wystarczy wsadzić im kij od szczotki do anusa i już są ugotowani:P

hoIliespet daruj sobie:O twój chooj jest ostatnią rzeczą która mnie interesuje tego kwiatu pół światu...

przepraszam, ale tu jest jakis oszolom ktoremu sie nudzi i sie podszywa. patrzcie UWAZNIE na literki w nicku autora tego watku, i wiadomo ze prawdziwy jest tylko jeden. E-mail tez.

net jest formą zabawy dla większości...jak się uda to dobrze a jak nie to też nie ma tragedii...większość zdroworozsądkowych osób w ten sposób podchodzi do tego

@ zenibyja: troche wyobrazni... nie wszyscy maja te same powody, te same sposoby i nie wszystkich upchnac sie da do tej samej ciasnej szufladki w jeszcze ciasniejszym umysle.

Gość warszawiecy są kiepscy w łóżku

@ Jadzia - odciski to masz na paluchach od pieprzenia bez sensu na forach ktore cie nie dotycza. Odpusc, serio - oddaj jad do skupu, zjedz czekolade, zbij lustro - sam nie wiem.

Gość to prawda....
warszawianiści są kiepscy w łózku. Korki, tłumy ludzi, pośpiech, zanieczyszczenie powietrza- wszystko to ma negatywny wpływ na ich kondycję psychofizyczną.