Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snapka

mężczyźni nie potrafią kochać

Polecane posty

Gość aha i achh
ciekawe ile masz lat? bo ja do takich wniosków doszłam dopiero po 40tce, za dużą idealistką bylam z klapkami na oczach. Najwyraźniej madrzejsza jesteś, jesli zauwazyłas to wcześniej. :D

Gość gość
Do #adsghyr: owszem są takie kobiety jak opisujesz ale są też i takie, które kochają wrażliwych, czułych mężczyzn - ja do takich kobiet należę (i mam już swoje lata, nie jestem młodą dziewczyną). Nie cierpię typów macho. Zanm też spotro kobiet takich jka ja więc następnym razem zamiast się złościć na baby po prostu zanim się zakochasz poznja kobietę dobrze aby wiedzieć kim ona jest i co lubi - nie uogólniaj, to że miałeś złe doświadczenie z jedną babką lub nawet paroma nie świadczy o tym, że cała populacja żeńska taka jest. Mnie brakuje wrażliwości u mężczyzn i tym bardziej ją doceniam gdy mam z nia styczność. Pozdrawiam.

Gość gość
to kobiety nie potrafią kochać, są bez serca

Gość gość
sraj na tych smierdzieli i leni:classic_cool:

Gość gość
Odpisujecie lasce po kilku latach, pogieło was ? ciągle trzeba uważać na datę wpisu autorki przez was, żeby na kretyna nie wyjść. :)

Gość trzeźwe oko
faktem jest że seks jest dosyć istotny dla faceta wszak każdy człowiek poszukuje szczęścia a seks może je dać. weźmy pod uwagę używki wszelkiego rodzaju dają nam coś np. alkohol tymczasowe poczucie radości itp. jest tego od zalania ale używki jak używki mają skutki uboczne i mogą prowadzić do chorób , uzależnień itp. a seks raczej nie .tak fakt że większość z nas (facetów) jest po prostu uzależniona od seksu no bo daje nam przyjemność a raczej nie szkodzi więc okej to akurat jest jasne ale to nie znaczy że tylko to się dla nas liczy. mam kolegów którzy są ze swoimi dziewczynami dosyć długo , ok nie wiem czy już uprawiali seks , jak , kiedy , ile itd. niw wiem bo nie pytałem ale jak widzę ich ze swoją drugą połówką to oboje są szczęśliwi a przecież to się w związku liczy. mam dziewczynę od pół roku i czasem są spiny o głupoty bywam czasem zbyt zazdrosny co cóż wiem że to mój błąd ale pracuję nad tym bo wiem że to może źle zadziałać na nasz związek ale nie dla tego że boję się że nie będę miał innej partnerki do seksu ,bo wątpię żebym miał problem jakiś straszny z jej znalezieniem , ale dlatego że kocham swoją dziewczynę i to właśnie z nią chcę być bo jest dla mnie ważna i tak wiem że są faceci którzy myślą tylko o jednej nocy zaliczyć i nara ale nie o to chodzi ziomeczki jak macie problem z seksualnością to są na to inne sposoby naśmiewacie się niektórzy z facetów którzy nie chodzą i nie zaliczają jak dzika kuna wszystkiego co ma cycki i jest ładne tylko są przy tej jednej osobie którą kochają popaczcie na te pary które żyją w małżeństwie od wielu lat i nadal się kochają , są szczęśliwi , a przysłowiowe "dupki" załamują się zalewają alkoholem i lekami tak wiem teraz co druga para się rozwodzi ale niech to was nie zniechęca lol pomyślcie logicznie dlaczego kiedyś nie było tylu rozwodów ? bo tak się zmienia świat , zamiast naprawić wolimy kupić nowe i ze związkami zaczyna być tak samo, nie walczymy o swoje . ani wy dziewczyny ani my nie powinniśmy się czepiać siebie nawzajem fakt że dla nas seks jest ważny fakt że dziewczyny mają swoje humory co daje w kość czasem TO NIE JEST PROBLEM!!! tacy są ludzie i nic tego nie zmieni jeżeli nie potraficie tego zaakceptować to możecie wybrać swoją płeć i poszukać szczęścia w ten sposób ale nie ominiecie tak problemów z którymi wiązać się mogą związki . my powinniśmy wyobrazić sobie że kobiety są jak księżyc , codziennie troszkę inne, mają swoje problemy związane z miesiączką i tak jak w ciągu miesiąca zmienia się księżyc tak i zmieniają się one ale spójrzcie na księżyc , czyż nie jest piękny? :) Jest i kobiety też są każda na swój sposób , walczmy o ich szczęście a one odpłacą się tym samym i na tym polega związek dawaniu sobie nawzajem radości i szczęścia mimo trudności czerpać radość trzeba z życia razem . kochajmy się pod każdym względem bo pamiętajcie że łączy nas to że jesteśmy ludźmi więc czy kobieta czy mężczyzna wszyscy pragniemy szczęścia i szanujmy się nawzajem. lubię sex i moja dziewszyna też więc tu jest akurat spoko ale to nie znaczy że seks jest dla mnie aż tak ważny posłuchajcie tego . miałem raz dziewczynę wcześniej i tak uprawialiśmy seks i było fajnie ale z czasem seks nie dawał nam już tej samej radośći i mimo że to robiliśmy to to nie był już ten sam seks co na początku więc doszedłem do wniosku że coś nie gra no i okazało się że miała kogoś na boku więc nawet seks który ma dawać tyle radości niby facetom nie daje jej jeśli kobieta nie angażuje się w to i nie robi tego z miłości a seks z miłości jest sto razy lepszy od zwykłaego seksu. mam nadzieję że dały moje słowa coniektórym do myślenia a jeśłi chcesz hejto wać i szukać dziury w całym to to nie jest strona dla cb bo ja staram się wam pomagać .oczywiście jestem ciekawy odpowiedzi pozdro xd :)

Gość trzeźwe oko
kurła pioter ale się rozpisałem xd hehs

Gość gość
Im się wydaje że kochają po fakcie i coś w tym jest